Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Fatma Kaptan Hürriyet çöp toplama eleştirilerine yanıt! ‘Biz her gün 1 milyon kişiye hizmet veriyoruz’

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, sosyal medya hesabı üzerinden son zamanlarda İzmit Belediyesi’ne yönelik çöp toplama konusundaki eleştirilere yanıt verdi.

İzmit Belediye Başkanı Fatma

Hürriyet, yaptığı paylaşımda Kocaeli’nin diğer ilçelerinden gelen çöp görüntülerini paylaşarak, İzmit’e yöneltilen eleştirilerin diğer ilçeler için de aynı şekilde yapılıp yapılmadığını merakla izlediğini belirtti.

FATMA KAPLAN HÜRRİYET YANIT VERDİ

Başkan Hürriyet, paylaşımında Kocaeli’nin farklı ilçelerinden gelen çöp manzaralarına dikkat çekerek şunları söyledi: “Dünden bu yana diğer ilçelerden fotoğraflar gelmeye devam ediyor. İzmit Belediyesi’nin logosu olmadığı için basınımız bu görüntüleri fark edememiş olabilir, biz de işlerini kolaylaştıralım dedik. Görünen o ki, diğer ilçelerde de kiralık araçlarla çöp toplama sorunu yaşanabiliyor, araçlar arızalanabiliyor, personel izin alabiliyor ya da çeşitli aksaklıklar meydana gelebiliyormuş. Vatandaşın boş çöp kutusu yanına çöp atma alışkanlığı da her belediyede karşılaşılan bir durum.”

‘BU KONU NE KADAR KONUŞULACAK?’

Hürriyet, paylaşımında ayrıca İzmit’in resmi nüfusunun yaklaşık 380 bin olduğunu, ancak şehrin merkezi olmasından dolayı günlük nüfusun 1 milyona ulaştığını ifade etti. “Diğer ilçelerde böyle bir durum yok. Biz ise, 300 bin kişi için planlanan kaynak ve araçlarla her gün 1 milyon kişiye hizmet veriyoruz. Bilmem anlatabildim mi?” diyen Hürriyet, bu konudaki paylaşımlarını sürdüreceğini belirtti ve “Bakalım bu konular ne kadar haber olacak, ne kadar konuşulacak?” diyerek eleştirilerine dikkat çekti.