Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hüseyin Eren Bektaş: Erbaa maçına iyi konsantre oluyoruz

Belediye Derincespor’un yeni transferi Hüseyin Eren Bektaş, Erbaa maçına en iyi şekilde konsantre olduklarını belirtti.

Belediye Derincespor’un yeni transferi

BİRAZ ŞANSSIZ BAŞLADIK

Takımdaki ortamın çok iyi olduğuna vurgu yapan başarılı sağ bek şu şekilde konuştu: Çok güzel bir aile ortamımız var. İlk geldiğimiz günden beri bunu hissediyoruz. Hocalarımız ve genç kardeşlerimiz ile birlikte her şey yolunda ilerliyor. Sezona biraz şanssız başladık. İlk 5 haftada ligin deneyimli ve maliyetli takımlarıyla karşılaştık. Belki çok daha güzel sonuçlar alabilirdik. Nazar boncuğu olsun diyelim. İnşallah bu haftaki Erbaa maçı ile beraber daha iyi yerlere geleceğiz.

AKSARAY MAÇINDAN DERSLER ÇIKARDIK

Aksaray maçında talihsizlikler yaşadık. Bu maçtaki hatalarımızın üzerine giderek Arnavutköy maçına hazırlandık ve ona göre mücadele ettik. Takım anlamında ilk 3 hafta inanılmaz bir efor sarf ettik. Aynı disiplin ve özveri ile Arnavutköy maçına hazırlandık Benim de eski takımımdı, karmaşık duygular içindeydim çünkü orada güzel arkadaşlıklar edinmiştim. Çok iyi mücadele ettik ve nihayetinde 1 puanla İstanbul’dan ayrıldık.

İYİ KONSANTRE OLUYORUZ

Cumartesi günkü Erbaa maçı 6 puanlık bir maç. Direkt rakibimiz. En iyi şekilde konsantre oluyoruz ve 3 puanı almak istiyoruz. Geç toplanan bir takımız. Aramızda deneyimli oyuncular da olsa ilk haftalarda bazı eksiklikler yaşadık. Genç kardeşlerimiz enerjileri ile bunu çok güzel kapatıyor. Biz de onlara tecrübemiz ile destek olmaya çalışıyoruz.

RAKİPLERİMİZİN TEMPOLARI DÜŞÜYOR

Batuhan, Yusuf ve Hüseyin’in dönmesi de bize ciddi katkı sağlayacaktır. Ligdeki takımların hemen hemen hepsi iyi kadrolara sahip. Bizim kadar genç futbolcuların bir arada olduğu başka bir oluşum yok. Bu durumu avantaja çevirebiliriz. Rakiplerimiz 60,70’ten sonra ister istemez çekilmeye başlıyor, tempoları düşüyor. Bizde böyle bir durum söz konusu değil. Enerjimiz çok fazla ve gün geçtikte bunun daha iyiye gideceğini düşünüyorum.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hodri Meydan Taraftar Derneği’nde başkan
Sıradaki Haber Hodri Meydan’da kan değişimi!