Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ahmet Sağat: Rakip takımın futbol oynamaya geldiğini düşünmüyorum

Kocaelispor’un santrforu Ahmet Sağat antrenman öncesinde yaptığı açıklamada “Rakibimizin futbol oynamaya geldiğini düşünmüyorum” diye konuştu.

Kocaelispor’un santrforu Ahmet Sağat

DAHA ÖNCE GOLÜ BULMALIYDIK

Sözlerine 0-0 sona eren Şanlıurfaspor maçı ile başlayan Ahmet Sağat şu ifadelere yer verdi: Evimizdeki maçta 3 puan almalıydık. Elimizden geleni yaptık. Hayatımda her zaman özeleştiri yaparım. Aslında çok da kötü oynadığımızı düşünmüyorum ancak istediğimiz tempoya ulaşamadık. Rakip takımın futbol oynamaya geldiğini düşünmüyorum. İkinci yarı maç sadece 22 dakika oynanmış. Bu durum oyun ritmimizi bozdu. Fakat biz daha önce golü bulabilseydik buna müsaade etmeyebilirdik. Benim de bir pozisyonum vardı. Olmadı… Önümüze bakacağız…

SÖZ VERİYORUM

Kariyerimde birçok gol attım. Kocaelispor’da da atabildiğim kadar çok gol atmak, yapabildiğim kadar çok asist yapmak istiyorum. Gollerime burada da devam edeceğim. Bunun için buradayım. Taraftarımızın benden beklentisi çok. Bunu karşılaşmak istiyorum ve bunun için çok çalışıyorum. Hem kendim hem de takım olarak sözünü veriyorum. O kupayı buraya getireceğiz! Taraftarımız bizim itici gücümüz. Özellikle iç sahadaki maçlara inanılmaz bir iştah ve sevinç ile çıkıyorum. Fırsat buldum ama atamadım. Her zaman daha sıkı çalışıp daha iyisini yapmaya gayret edeceğim. Taraftarımız da bizi destekler ve bize güvenirlerse, rakibimiz kim olursa olsun herkesi yenebiliriz.

HERKES YÜZDE YÜZÜNÜ VERİYOR

Ameliyat olan Markao kardeşime geçmiş olsun dileklerimi göndermek istiyorum. Bizim için çok önemli bir futbolcu. Kalitesi belli. Formunu yakalayamadı. Oğulcan’ın gördüğü kırmızı kart da ilerideki futbolcu sayımızı azalttı. En kısa sürede Markao aramıza katılacak ve katkısını verecek. Oğulcan da döndü. Herkes başarılı olmak için yüzde yüzünü veriyor. Hepimiz profesyonel futbolcuyuz. Hazır olmalıyız ve kulübün başarılı olması için elimizden geleni yapmalıyız. Maçta kimin oynadığından ziyade oynayan arkadaşımızın katkısı daha önemli. Takım içinde iyi bir ortamımız var ve herkes karakterli futbolcular. Birbirimizi destekliyoruz. Her zaman bu takıma ne katabiliriz bunu düşünüyoruz.

BİZ ŞAMPİYON OLACAĞIZ

Enteresan bir ligdeyiz. Herkes herkesi yenebiliyor. Karamsar bir tablomuz yok. Biz de zirvedeyiz ve gol averajı ile sıralanıyoruz. Haftaya İstanbulspor ile karşılaşacağız ve asıl gücümüzü o maçta göstermeliyiz. Milli ara öncesinde orada kazanıp liderliğe oturmak istiyoruz. Bu ligde daha önce şampiyonluk yaşamış birçok oyuncumuz var. Teknik ekibimiz de öyle. Deneyimli bir takımız. Bu süreci daha önce de yaşayan birisi olarak söylüyorum. Biz şampiyon olacağız.

YORUMLAR

Bir adet yorum var

  1. Bize ne rakipten ya, biz haftalardır bir gr top oynamiyoruz, Ahmet efendi. Ayaklar iş yapmadiginda , topcunun çenesi calisirmis

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Beklenen oldu, ligin 7.haftasında sahasında
Sıradaki Haber Malumun ilanı… Yine PFDK’ya sevk edildik!