Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Fransa’da yeni hükümet yasa dışı göçmenlerin sınır dışı edilmesini kolaylaştıracak

Fransa’da erken genel seçimlerin ardından kurulan yeni hükümet, göç politikalarında sıkı tedbirler alacağının sinyalini vererek, ülkeye yasa dışı gelen göçmenlerin sınır dışı edilmesini kolaylaştırıcı adımlar atacağını bildirdi.

Fransa'da erken genel seçimlerin
Ulusal Meclis Kanunlar Komisyonunda konuşan İçişleri Bakanı Bruno Retailleau, görev süresince izleyeceği politikalara ilişkin açıklamalarda bulundu.

İNSAN KAÇAKÇILARI

Bakan Retailleau, yönetimi boyunca hayata geçirmek istediği siyasi adımlardan birinin “sadece yasa dışı göçü değil yasal göçü de azaltmak” olduğunu, hükümetin “göç politikalarının kontrolünü yeniden eline alması gerektiğini” savunan Retailleau, bu yapılmadığı takdirde “kontrolün” insan kaçakçılarının eline geçeceğini ima etti.

Retailleau, göçün azaltılması için uluslararası, bölgesel ve ulusal düzeyde mücadele yöntemleri olduğunu belirterek, ülke olarak göç politikalarını sıkılaştıracaklarının sinyalini verdi. Göçle mücadele kapsamında yasa dışı göçmenlerin gözetim merkezlerinde kalma süresini 210 güne kadar uzatmak istediğini dile getiren Retailleau, valilere de göçmenlerin sınır dışı edilmelerini kolaylaştırmak için talimatlar vereceğini söyledi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Lagos-Badagary kara yolunda, kamyon ile
Sıradaki Haber Kamyon ve minibüs kazasında 10 kişi öldü