Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Vasfi Aşçı

Değişim ve gelişim şart

Yeni dönemde gergin ortam olmaz umarım ve adaletin olduğu, DO mücadelesinin olduğu bir dönem olur inşallah. Bu gerginlikten herkes yoruldu çünkü. Onun için değişim, gelişim, yenilik diyoruz.
Seçime giren adaylar herhalde Türk Karatesinin halini görüp nasıl tedavi edeceklerini ve acil tedaviye ihtiyaç olduğunu bildikleri için bu dönem çoklu adaylarla seçime gidilecek görünüyor.
Duraklama, gerileme ve kargaşalı bu dönem devam etmemesi için çok önceden beri söylediğimiz bir şey var, yeni bir yönetim ve seçimin en güçlü Başkan adayı Ercüment Taşdemir liderliğinde değişim, gelişim, yenilik çatısı altında istişareli yönetim için fırsat olmalı.
Türk Karatesinin umut ışığı olan Ercüment Taşdemir, Türk Karatesinin tarihinden aldığı gücü, geleneğini bugüne ve yarına taşıma adına, geleceğimiz olan genç karatecilerimizin tekrardan motivasyonunu artırıp onları destekleyip zirveye taşıma adına, ulusal ve uluslararası arenada güçlü ekip ve kadrolarla kazanacağı başarılarla ve lobilerle Türk karatesinin gücünü tüm dünyaya gösterme adına Türkiye Karate Federasyonu Başkanı adayı olduğunu tüm kamuoyuna her ortamda dile getirmiştir.
Uzun yıllar ve Rahmetli Esat Başkan döneminde de Türk Karatesine güçlü katkılar veren Ercüment Taşdemir camianın karşılaştığı zorlukları ve barındırdığı problemleri titizlikle çözmede hep öncülük etmiştir. Onun önceliği Türk Karatesini daha güçlü hale getirmek ve bu sporu ülkemizde daha yaygın, daha görünür ve daha başarılı kılmak olmuştur.
Hiç şüphesiz onun liderliğindeki ekip uluslararası alanda da başarıyı beraberinde getirecektir. Spor dünyası hızla değişiyor, bu değişime uyum sağlamak zorundayız. Bu süreçte kulüplerimiz ile yakın iş birliği yapmanın ve birlikte hareket etmenin Türk Karatesini ileriye taşımak için en etkili yol olduğuna inanıyoruz. Kulüplerimizin katkılarına değer veren, modern ve dinamik bir federasyon yapısı oluşturacağından eminiz.
Şu çok iyi bilinmeli ki doğru hedefler belirleyenler ve doğru kişilerle yola çıkanlar, yola çıktıkları anda yarı yarıya hedeflerine ulaşmış demektir.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER