Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sanatın keyfi bu sefer Karamürsel’de çıkacak!

Karamürsel Belediyesi, sanatseverlerin kültürel etkinliklere daha kolay erişimini sağlamak amacıyla önemli bir adım attı. Belediye Başkanı Ahmet Çalık, tiyatro etkinliklerine katılmak isteyen vatandaşlar için ücretsiz servis hizmetinin başlayacağını duyurdu.

Karamürsel Belediyesi, sanatseverlerin kültürel

Karamürsel’de Tiyatro severler, bilet ücretlerini kendileri ödeyerek, keyifli bir akşam için Karamürsel Belediyesinin sağladığı ücretsiz servisle Yahya Kaptan Süleyman Demirel Kültür Merkezinde sahnelenen tiyatro oyunlarına ulaşabilecekler. 

”HERKESİN FAYDALANMASINI HEDEFLİYORUZ”

Başkan Çalık yapmış olduğu açıklamada, tiyatro etkinliklerine katılmak isteyen vatandaşlar için, “Sanat, toplumların gelişiminde büyük bir rol oynuyor. Karamürsel’de sanatı desteklemek ve daha fazla insanı tiyatroyla buluşturmak istiyoruz. Bu nedenle, tiyatro gösterimlerine ulaşım imkanı sunarak, herkesin bu güzel etkinliklerden faydalanmasını hedefliyoruz” dedi.

BAŞKAN ÇALIK DAVET ETTİ 

Karamürsel halkını tiyatro etkinliklerine katılmaya davet eden Başkan Çalık, “Sanatın herkes için ulaşılabilir olması gerektiğine inanıyoruz. Tüm vatandaşlarımızı, bu fırsattan yararlanmaya ve tiyatro keyfini yaşamaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı. 

7 GÜN ÖNCE REZERVASYON YAPILMALI 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları işbirliğiyle düzenlenen bu fırsattan yararlanmak isteyenler etkinlik tarihinden 7 gün önce belediyemiz [email protected] adrese email atarak yerlerini ayırabilirler.  Kontenjan sayısı sınırlı olduğu için katılmak isteyenlerin, seçecekleri etkinlik tarihinden 7 gün önce Saat:11:00’de açılacak rezervasyonlara en kısa sürede başvurmaları gerekiyor. Servisler, etkinlik günlerinde belirlenen güzergahlardan hareket edecek, etkinlik sonrasında Karamürsel’e dönüşü sağlayacak.  

 SANAT HERKES İÇİN ULAŞILABİLİR OLMALI 

Kültürel etkinliklerin teşvik edilmesi ve sanatın herkes için ulaşılabilir hale getirilmesi amacıyla gerçekleştirilen bu uygulama, Karamürsel’deki vatandaşlar için büyük bir avantaj sunuyor. Karamürsel Belediyesi, sanat ve kültür alanında gerçekleştirdiği bu tür projelerle, toplumsal yaşamı zenginleştirmeyi amaçlıyor. 

”SANAT, HAYATI RENKLENDİRİR”

Başkan Çalık, ‘‘Unutmayın sanat, hayatı renklendirir! Ücretsiz servis detayları ve kayıt için Karamürsel Belediyesi’nin resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Tiyatro dolu günlerde buluşmak dileğiyle’’ dedi. 

Karamürsel Belediyesi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları iş birliğiyle gerçekleştirilecek etkinlik programı; 

11 Ekim Cuma Yaşamak mı Yoksa Ölmek mi (20 kişi) 

18 Ekim Cuma Yaşamak mı Yoksa Ölmek mi (20 kişi) 

20 Ekim Pazar Çocuk Oyunu Çöp Atlas (30 kişi) 

25 Ekim Cuma Savaş ve Barış (20 kişi) 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Dilovası Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu,
Sıradaki Haber Köy Konakları mahalle sakinlerini bir araya getirecek!