Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Halil İbrahim Zeynep Aşkı Bitti: Hudutsuz Sevda Didem Kim? Elçin Zehra İrem Kimdir, Kaç Yaşında? Elçin Zehra İrem Oynadığı Diziler

Perşembe günleri ekrana gelen Hudutsuz Sevda dizisinde yolları ayrılan Halil İbrahim ile Zeynep yeni aşklara yelken açtı. Halil İbrahim’in hayatına giren Didem izleyicileri meraklandırdı. Peki, Hudutsuz Sevda Didem kim? Elçin Zehra İrem hangi dizilerde oynadı? İşte yanıtı..

Perşembe günleri ekrana gelen

Now TV kanalının sevilen yapımlarından Hudutsuz Sevda yeni bölüm öncesi gözler Halil İbrahim ile Zeynep cephesine çevrildi. Her hafta perşembe günleri saat 20.00 olduğunda yayınlanan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanında Zeynep ile yolları ayıran Halil İbrahim rotayı Didem’e çevirdi. Yeni sezona bomba gibi başlayan dizide Didem hikayesi araştırıldı. Peki, Hudutsuz Sevda Didem kim? Elçin Zehra İrem kimdir, kaç yaşında? Elçin Zehra İrem hangi dizilerde oynadı? İşte merak edilenler..

HUDUTSUZ SEVDA DİDEM KİM?

Başrollerini Deniz Can Aktaş ile Miray Daner’in paylaştığı Hudutsuz Sevda dizisinde Didem fırtınası esmeye başladı. Sevilen dizide Didem rolüne güzel oyuncu Elçin Zehra İrem hayat vermeye başladı. Hudutsuz Sevda yeni sezonda boşanma davaları görülen Zeynep ile Halil İbrahim bir kez daha ayrı düşerken Halil İbrahim’i teselli etmek Didem’e kaldı. Halil İbrahim’e aşık olan Didem Zeynep’in yerini almaya çalıştı.

ELÇİN ZEHRA İREM KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

2002 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Elçin Zehra İrem bir yandan tiyatro bir yandan dizi çalışmalarına devam ediyor. Kariyerine Kanal D dizisi Hicran ile başlangıç yapan Elçin Zehra İrem asıl ününe Kardeşlerim dizisindeki Lidya karakteriyle kavuştu. Merkez, Babasının Kızı, Safir, Kardeşlerim gibi popüler projelerde boy gösteren Elçin Zehra İrem yeni adresi Now TV dizisi Hudutsuz Sevda oldu.