Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Togg yeni modelini TEKNOFEST’te

Togg yeni modelini TEKNOFEST Adana’da vatandaşların beğenisine sunuldu

Togg yeni modelini TEKNOFEST

Anadolu Ajansının (AA) global iletişim ortağı olduğu TEKNOFEST, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının ana yürütücülüğünde, kamu kuruluşları, teknoloji devleri, üniversiteler ve medya kuruluşlarının da aralarında olduğu 128 kurumun katılımıyla Adana Havalimanı’nda gerçekleştiriliyor.

Pek çok yeni teknolojinin tanıtıldığı etkinlik kapsamında, gelecek yıl piyasaya sunulması beklenen Togg’un ilk sedan modeli T10F de görücüye çıktı.

T10F’NİN ÖZELLİKLERİ

Togg T10F, T10X gibi kullanıcısını merkeze koyan, akıllı yaşam çözümleriyle sürekli internetin içinde olan ve uzaktan güncellemelerle sürekli gelişen ve yeni kalan bir cihaz olarak tasarlandı.

T10F, RWD standart menzil (arkadan itiş), RWD uzun menzil (arkadan itiş) ve çift motorlu olmak üzere 3 farklı teknik versiyon ve iki farklı donanım özelliğiyle pazara çıkacak.

160 kW/218 beygir güç ve 350 Nm tork üreten T10F RWD (arkadan itiş), iki farklı batarya seçeneğiyle 350+ ve 600 kilometreye varan menzillere sahip olacak.

Cihazın 700 Nm tork üreten çift motorlu AWD (dört çeker) versiyonu ise 530 kilometreye varan bir menzil sunmayı hedefliyor. Standart menzilli model 52,4 kWh batarya kapasitesine sahipken uzun menzilli modelde bu kapasite 88,5 kWh’ye çıkacak.

BÜYÜYÜNCE ALACAĞIM

TEKNOFEST alanının ziyaretçilerinden 12 yaşındaki Mert Demirtaş, AA muhabirine, araçla ilgili beğenilerini dile getirdi. Togg T10F’nin gördüğü en güzel araçlardan biri olduğunu belirten Demirtaş, şunları söyledi:

“Togg’un T10F modeli gördüğüm en iyi araçlardan biri. Buraya sadece Togg’u görmeye gelmedim ama onu görmek bile bana yetti. Burada bir sürü şey var ama ben hangisine bakacağımı bilmiyorum çünkü hepsi çok güzel. Çalışanlara, çocuklara buraya gelen herkese teşekkür ediyorum. Güzel bir etkinlik olmuş, hem Türkiye’miz hem Adana’mız için. Farklı şehirlerden de öğrenciler geliyor, bizim gibi çocuklar bilgileniyor. Herkesin emeğine sağlık. Türkiye’nin arabası, ekonomimiz açısından bence çok iyi. Başka ülkeden insanlar da alabilir. İlk gördüğümde zaten ‘Büyüyünce alacağım’ dedim, kafaya koydum. En güzel araçlardan biri.”

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kocaeli Üniversitesi öğrencileri, Yeşilçam’ın unutulmaz
Sıradaki Haber Kocaeli Üniversitesi’nde keyifli anlar! Gülen Gözler filmi öğrencilerle buluştu