Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

3 Ekim Perşembe Gelinim Mutfakta Puan Durumu Açıklandı! Kanal D Canlı Gelinim Mutfakta Bugün Çeyrek Altını Kim Aldı?

3 Ekim Gelinim Mutfakta puan durumu merak eden izleyiciler bugünün birinci gelini kim oldu merak edildi. 3 Ekim Perşembe günü çeyrek altın için yarışan 4 ile ile 4 kayınvalidenin puanları netleşti. Peki, Gelinim Mutfakta bugün kim 1. oldu? İşte yanıtı..

3 Ekim Gelinim Mutfakta

Kanal D gündüz kuşağında yayın hayatına devam eden Gelinim Mutfakta programında gün sonu geldi. Yeni sezonda Aslı Hünel ile yola devam eden yemek yarışmasında bugün Evde Pratik Şiş Köfte yapıldı. 3 Ekim Gelinim Mutfakta puan durumu sonucu günün birinci olan gelini çeyrek altını yakasına taktı. Peki, Gelinim Mutfakta bugün kim 1. oldu? Gelinim Mutfakta çeyrek altını kim aldı? İşte merak edilenler..

GELİNİM MUTFAKTA BUGÜN ÇEYREK ALTINI KİM ALDI?

Her gün çeyrek altın her hafta finalinde ise 10 altın bilezik dağıtan Gelinim Mutfakta yarışmasında bugün gelinler Evde Pratik Şiş Köfte yaptı. Günün yemeğini en iyi şekilde yapan NUR çeyrek altın kazandı. Yemekleri tadıp puanlarını sıralayan Aslı Hünel Aysun’a 1 puan, Birben’e 3 puan, Nur’a 4 puan ve Ezgi’ye 5 puan verdi. Dördüncü gün birincisi Nur’un hafta finalinde 10 altın bileziği alıp alamayacağı merakla beklenmeye başladı.

3 EKİM GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU

GELİNİM MUTFAKTA AYSUN – 13

GELİNİM MUTFAKTA EZGİ – 12

GELİNİM MUTFAKTA NUR – 16

GELİNİM MUTFAKTA BİRBEN – 15