Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Mehmet Ali Paşa Kent Lokantasın’da buluşuyor! Fiyatlar çok uygun

İzmit Belediyesinin Mehmet Ali Paşa’da faaliyete geçirdiği ikinci Kent Lokantası, hem uygun fiyatları hem de lezzetli yemekleriyle ilgi görüyor. Günde yüzlerce kişiye hizmet veren bu lokantada, dört çeşit yemek sadece 40 TL’ye sunuluyor. Bu ekonomik fiyat sayesinde bölgedeki halkın yanı sıra çevre ilçelerden gelen vatandaşlar da bu hizmetten yararlanıyor.

İzmit Belediyesinin Mehmet Ali

ÇEVRE İLÇELERDEN YOĞUN İLGİ

Mehmet Ali Paşa’daki Kent Lokantası, sadece mahalle halkının değil, diğer ilçelerde yaşayan insanların da ilgisini çekiyor. Uygun fiyatlı ve lezzetli öğle yemeği arayanlar bu mekânı tercih ediyor. Bölge sakinlerinden Ahmet Cömert, “Tek başıma yaşayan biri olarak her gün öğle yemeğimi burada yiyorum. Harika bir hizmet, çok memnunum” şeklinde düşüncelerini paylaştı.

BİR MENÜ 40 TL

Kandıra’dan gelen Mustafa Sevil de bu hizmetten yararlanıyor ve memnuniyetini dile getiriyor. “Kandıra’da böyle bir hizmetin olmasını isterdim. 40 TL’ye çorba, nohut ve pilav yiyoruz. Bu kadar uygun ve kaliteli bir hizmet sundukları için Fatma Hanım’a çok teşekkür ediyorum” dedi.

‘DIŞARIDA BİR PİLAV 100 TL BURADA İSE 40 TL’

Derince’den gelen Kadir Karakoç da Kent Lokantası’nın sunduğu hizmetten memnun olduğunu belirtti: “İlk defa burada yiyorum ama Derince’deki Kent Lokantası’na da gidiyorum. İkisi de çok güzel yerler. Dışarıda bir pilav 100 TL, burada ise 40 TL’ye doyabiliyoruz. Uygun fiyatlı ve kaliteli bir hizmet sunuluyor.”

‘SİYASET ÜSTÜ BİR HİZMET’

Kent Lokantası’nın düzenli müşterilerinden Adnan Kırşaloğlu, sunulan hizmeti “siyaset üstü” bir anlayışla değerlendiriyor. “Dışarıda 40 TL’ye sadece çay ve simit alabilirsiniz ama burada dört çeşit yemek yiyoruz. Kuru fasulye olduğu günler özellikle geliyorum. Fatma Hanım bu işi çok iyi düşündü, belediyeler için kolay değil ama harika bir hizmet” dedi.

‘TEMİZ BİR ORTAMDA YEMEK YİYEBİLİYORUZ’

Ali Emrullah İnce ise hijyen konusuna dikkat çekerek, “Fatma Başkan’a teşekkür ederim. Her gün geliyoruz, temiz bir ortamda yemeklerimizi yiyoruz. Yemekler gerçekten mükemmel. Tüm kalbimle söylüyorum, çok memnunuz” diyerek memnuniyetini dile getirdi.