Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ahmet Sarıgül görevden ayrıldı!

AK Parti Körfez Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Sarıgül sosyal medya hesabından görevini bıraktığını duyurdu.

AK Parti Körfez Gençlik

AK Parti Körfez Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Sarıgül, iş hayatındaki yoğunluk nedeniyle görevinden ayrıldığını duyurdu. Sarıgül, bu kararı İl Gençlik Kolları Başkanı, Körfez İlçe Başkanı, Belediye Başkanı ve partinin büyükleriyle yaptığı istişareler sonucunda aldığını belirtti.

“DUR DURAK BİLMEDEN ÇALIŞTIM”

Sarıgül, ayrılışına ilişkin olarak şunları söyledi: “Hayatımın ve gençliğimin en güzel yıllarında bu kutlu davada görev almak nasip oldu. Sayın Cumhurbaşkanımızın omuzlarından bir toz tanesi kadar yük alabilmek için dur durak bilmeden çalıştım. Bu süreçte 31 Mart tarihinde yapılan Mahalli İdareler Seçimlerinde Körfezimizde AK Belediyeciliğin devamı için çalışmış olmanın, bu yolda bir nefer olmanın haklı gururunu yaşıyorum.”

“HER ZAMAN DESTEKÇİSİ OLACAĞIM”

Gelecek süreçte yapılacak olan Gençlik Kolları Kongresi’nin ilçeye hayırlı olmasını dileyen Sarıgül, “Bu kutlu bayrağı devralacak yeni Gençlik Kolları Başkanımızın her zaman destekçisi olacağımı belirtmek istiyorum.” ifadelerini ekledi.

TEŞEKKÜR MESAJI YAYINLADI

Sarıgül, görev süresince kendisine destek veren birçok isme teşekkür etti. “Başta davasında bir nefer olmaktan gurur duyduğum Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Gençlik Kolları Genel Başkanımız Eyüp Kadir İnan’a, Genel Merkez MKYK Üyemiz Mehmet Ceran’a, İl Başkanımız Şahin Talus’a, Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın’a, İl Gençlik Kolları Başkanımız Çağatay Çağlayan’a ve daha birçok değerli isme teşekkür ediyorum.” dedi. Ayrıca, ailesine ve kendisine her zaman destek olan arkadaşlarına da minnettar olduğunu belirtti.