Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İYİ Parti’de deprem: Topluca istifa ettiler!

İYİ Parti’de iki ilçe yönetiminde toplu istifalar yaşandı. Detaylar haberimizde…

İYİ Parti'de iki ilçe

İYİ Parti, aynı gün içinde iki ilçe yönetiminde toplu istifa olaylarıyla gündeme geldi. İlk olarak, Şırnak’ın Cizre İlçe Başkanı Giyasettin Kayaalp ve yönetimi istifa etti. Bu gelişme, partinin içinde bir deprem etkisi yarattı.

TALAS’TA BİR BAŞKA İSTİFA DALGASI

Cizre’deki istifanın ardından, Kayseri’nin Talas ilçesinde de benzer bir durum yaşandı. Talas Belediyesi İYİ Parti Grup Başkanvekili Şahin Ülker ve birçok meclis üyesi, partiden ayrıldıklarını duyurdu. İstifa edenler arasında Ramazan Bülbül, Yaşar Tuğrul Ercan, Mücahit Kısmet, Bünyamin Türkmen ve Kurucu Başkan Yardımcısı Mazhar Polat gibi önemli isimler bulunuyor.

BAĞIMSIZ SİYASETE YÖNELİYORLAR

Şahin Ülker, siyasete bağımsız olarak devam edeceklerini açıkladı. Sosyal medyada yaptığı paylaşımda, “Katıldığımız günden bu yana vatandaşlarımız için mücadele verdiğimiz partimizde, ne yazık ki kişisel çıkar peşinde koşanların etkisiyle çalışmalarımıza gerekli desteği bulamadık. Yerelde ve genel merkezde, vatandaşlarımızın taleplerine cevap verecek bir yapı oluşturulacağına dair inancımızı kaybettik” ifadelerini kullandı.

DAHA ŞEFFAF BİR SİYASET ANLAYIŞI VURGUSU

Ülker, mevcut şartlar altında vatandaşların haklarını daha güçlü bir şekilde savunabilmek amacıyla istifa etme kararı aldıklarını belirtti. “Bu karar, daha adil, şeffaf ve vatandaşın yanında olan bir siyaset için atılmış bir adımdır” dedi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

AK Parti Körfez Gençlik Kolları
Sıradaki Haber Ahmet Sarıgül görevden ayrıldı!