Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Tarih yaklaşıyor sarı-kırmızılılar heyecanlanıyor!

Galatasaray, 2025 Şampiyonlar Ligi’nde ülkemizi temsil edecek. Ünlü kahin Carol Swanson ise Sarı-Kırmızılı ekibin turnuvadan şampiyonluk ile döneceğini açıklamıştı.

Galatasaray, 2025 Şampiyonlar Ligi’nde

Futbol tahminleriyle ünlenen Carol Swanson, 2024/2025 Şampiyonlar Ligi için hiç beklenmedik bir tahmini ile gündeme damga vurmuştu. Geçmişte Chelsea, Real Madrid ve Manchester City’nin zaferlerini doğru tahmin etmesiyle dikkat çekiyor. 2025 yılının yaklaşmasıyla bu durum sarı-kırmızılı taraftarları heyecanlandırdı. 

SON 3 ŞAMPİYONU BİLMİŞTİ

Chelsea’nin 2020-2021’de, Real Madrid’in 2021-2022’de ve Manchester City’nin 2022-2023’te zafer kazanacağını önceden tahmin eden Swanson, şimdi de Galatasaray’ın 2025 yılında Şampiyonlar Ligi’ni kazanacağını iddia etmesi gündeme tekrar geldi. 

ŞAMPİYON GALATASARAY 

Şampiyonlar Ligi’nin son üç şampiyonunu bilen ünlü kahin Carol Swanson, Türkiye’nin köklü kulüplerinden ‘’Galatasaray 2025 yılında Şampiyonlar Ligi’ni alacak’’ dedi. Bu iddia, futbol dünyasında büyük yankı uyandırırken, Galatasaray taraftarlarını hem heyecanlandırdı hem de meraklandırdı.