Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Masterchef 5. ve 6. Eleme Adayları Belli Oldu! Masterchef 3 Ekim Potaya Kim Girdi? Masterchef Dokunulmazlığı Kim Aldı?

Yemek severlerin takibe aldığı Masterchef Türkiye 2024 yarışmasında haftanın son eleme adayları belli oldu. Mehmet, Somer ve Danilo şeflerin jüri olduğu yarışmada Mavi Takım ile Kırmızı Takım yarışmacıları dokunulmazlık için yarıştı. Peki, Masterchef 5. ve 6. eleme adayı kim oldu? İşte yanıtı..

Yemek severlerin takibe aldığı

TV8 ekranının en çok izlenen yemek yarışması Masterchef Türkiye son bölüm heyecan hız kesmedi. 3 Ekim Perşembe günü yayınlanan Masterchef son bölüm dokunulmazlık yarışı yapıldı. Yaprak döner, kıyma döner ve tavuk döner tabakları çıkaran yarışmacılar hünerlerini sergiledi. Mehmet şefin Beyza’yı uyardığı olaylı gecede Kaan yenilmekten psikolojisinin bozulduğunu söyledi. Peki, Masterchef dokunulmazlığı kim kazandı? Masterchef 3 Ekim potaya kim girdi? İşte Masterchef 5. ve 6. eleme adayları..

MASTERCHEF DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

3 Ekim Perşembe akşamı yayınlanan Masterchef son bölüm dokunulmazlık oyununu kazanan Mavi Takım oldu. Yaprak döner, kıyma döner ve tavuk döner yapan yarışmacılar arasında gecenin en iyi tabağını çıkaran Kaan bireysel dokunulmazlığı kazandı.

MASTERCHEF 5. VE 6. ELEME ADAYI KİM OLDU?

Heyecanın hız kesmediği Masterchef Türkiye yarışmasında gecenin en iyi tabağını çıkaran KAAN bireysel dokunulmazlığı kazandı. Kaan 5. eleme adayı olarak Şirin’in adını söyledi. Eleme oylamasına geçen Kırmızı Takım en çok oyu ALPER için kullandı. En fazla oyu alan Alper gecenin 6. eleme adayı oldu.