Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

4 Ekim Gelin Evi Bu Hafta Kim Birinci Oldu? Show TV Gelin Evi Kim Kazandı Bugün? Gelin Evi Son Bölüm Kazananı

Gelinlerin büyük ödül 100 bin TL için sıraya girdiği Gelin Evi programında bir haftanın daha sonu geldi. 4 Ekim Cuma günü yayınlanan Gelin Evi son bölüm bu haftanın kazanan ismi araştırıldı. Peki, 4 Ekim Gelin Evi bu hafta kim birinci oldu? İşte yanıtı..

Gelinlerin büyük ödül 100

Show TV gündüz kuşağında yayınlanan Gelin Evi yarışmasında hem günün hem de haftanın birincisi merak konusu oldu. 4 Ekim Gelin Evi bu hafta kim birinci oldu sorgulamasına başlayan izleyiciler bu haftanın sonuçlarına odaklandı. Hafta boyunca aldığı puanlarla 100 bin TL’yi cebine koyacak olan yarışmacı araştırıldı. Peki, 4 Ekim Gelin Evi bu hafta kim birinci oldu? Show TV Gelin Evi kim kazandı bugün? İşte merak edilenler..

4 EKİM GELİN EVİ BU HAFTA KİM BİRİNCİ OLDU?

30 Eylül Pazartesi ile 4 Ekim Cuma haftasında yarışan Gelin Evi Tuğçe Bozkurt, Şehriban Aydoğan, Nildem Diken, İrem Kelebek ve Minel Köksal gelinlerin puanları belli oldu. Ezgi Sertel’in puanlarını açıklamasıyla bu haftanın kazanan gelini İREM KELEBEK oldu. Show TV ekranında maceraya devam eden yarışmada hamaratlıktan sunumlara kadar puan alan gelinler arasında 100 bin TL kazanan İrem gelin oldu. İşte 4 Ekim Cuma Gelin Evi toplam puan durumu..

GELİN EVİ TOPLAM 4 EKİM PUAN DURUMU

TUĞÇE BOZKURT : 16

ŞEHRİBAN AYDOĞAN : 18

NİLDEM DİKEN : 17

İREM KELEBEK : 19

MİNEL KÖKSAL : 14