Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

4 Ekim En Hamarat Benim Bu Hafta Kim Birinci Oldu? Now TV En Hamarat Benim Son Bölüm Kim Kazandı?

Kadir Ezildi’nin sunuculuğunu yaptığı En Hamarat Benim yarışmasında hafta finali geldi çattı. 4 Ekim Cuma günü 75 bin TL büyük ödülü kazanacak olan yarışmacı merakla beklenmeye başladı. Peki, En Hamarat Benim bu hafta kim birinci oldu? İşte yanıtı..

Kadir Ezildi'nin sunuculuğunu yaptığı

Now TV gündüz kuşağının fenomen yarışması En Hamarat Benim hafta finali ekrana geldi. 4 Ekim Cuma gününün gelişiyle bu haftanın kazananı kim olacak merak eden izleyiciler ekran başına geçti. 30 Eylül Pazartesi ile 4 Ekim Cuma haftasında büyük ödül 75 bin TL için yerlerini alan yarışmacılardan kazanan kaybeden netleşti. Peki, En Hamarat Benim bu hafta kim birinci oldu? 4 Ekim En Hamarat Benim son bölüm kim kazandı? İşte merak edilenler..

4 EKİM EN HAMARAT BENİM BU HAFTA KİM BİRİNCİ OLDU?

4 Ekim Cuma günü bir haftayı daha kapatan En Hamarat Benim yarışmasında birinci henüz açıklanmadı. En Hamarat Benim bu hafta yarışmacıları Öznur Yücel, Zafer Berke Öğüt, Arefe Çavdar, Şerife Eroğlu ve Nesibe Uzun oldu. Haftanın son günü temizliğine, yemeklerine, misafirperverliğine güvenen yarışmacıların puanları belli olduktan sonra birinci belli olacak.

EN HAMARAT BENİM 4 EKİM PUAN DURUMU

ÖZNUR YÜCEL : 

ZAFER BERKE ÖĞÜT :

AREFE ÇAVDAR :

ŞERİFE EROĞLU : 

NESİBE UZUN :