Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Platform 2 yayınlanacak! Ne Zaman Yayınlanacak? Netflix’te mi yayınlanacak

Netflix’in  popüler gerilim-drama filmi The Platform 2  , hayranların yayın tarihini merakla bekliyor. Yayınlanmaya hazırlanıyor, en yeni İspanyol hiciv bilimkurgu filmi, şimdiye kadar ilgi çekici ve tüyler ürpertici fragmanlarıyla izleyicilerin gözlerini yakaladı. Platform 2’nin yayın tarihi haberimizde. İşte The Platform 2 hakkında bilmeniz gereken her şey.

Netflix'in  popüler gerilim-drama filmi The Platform

Platform 2’nin Ekim 2024’te gösterime girmesi planlanıyor. Daha önce 72. San Sebastián Uluslararası Film Festivali’nde ‘Culinary Zinema’ bölümünde gösterime girmesi için seçilmişti. Filmin çekimleri Barakaldo’daki BEC’de gerçekleşti. Bu film, Mart 2020’de Netflix’te prömiyeri yapılan The Platform (2019) filminin devamı niteliğinde. Film, yayınlanmasının ardından COVID-19 salgını sırasında büyük bir popülerlik kazandı. Netflix, ilk dört haftada 56 milyon evde izlendiğini duyurdu. Bunu en çok izlenen orijinal filmlerinden biri yaptı.

BAŞ ROLDE KİM VAR

Ancak 2020’deki orijinal filmin başarısından kısa bir süre sonra bir devam filminin geleceği konuşulmaya başlandı. Mayıs 2023’te Netflix, devam filminin çekimlerinin başladığını, Galder Gaztelu-Urrutia’nın yönetmen olarak geri döndüğünü ve başrollerde Hovik Keuchkerian ile Milena Smit’in yer aldığını duyurdu.

PLATFORM 2’NİN KONUSU NEDİR?

Platform 2 veya İspanya’da bilindiği adıyla El hoyo 2, Galder Gaztelu-Urrutia’nın yönettiği hicivli bir bilimkurgu drama filmidir. The Platform’un (2019) devamı niteliğinde olan film, ‘Dikey Öz Yönetim Merkezi’ olarak bilinen yüksek bir hapishane olan The Platform’un rahatsız edici evrenini yeniden ele alıyor. Çeşitli suçluları barındırıyor. Çok sayıdaki katın her biri iki mahkum tarafından paylaşılırken, alçalan bir platform katı bir zaman çizelgesine göre yemek sağlıyor.

Bu sürükleyici hikaye, izleyicileri insan doğasının rahatsız edici gölgeleriyle yüzleşmeye ve onları ahlaki sınırları üzerinde düşünmeye davet ediyor. Her şey, bu hiyerarşik yapı içinde kendi acımasız kurallarını uygulayan gizemli bir lider tarafından yapılıyor. Ancak bu filmde yeni gelen Milena Smit Perempuan ve Hovik Keuchkerian Zamiatin olarak karşımıza çıkacak. Kendilerini şüpheli bir yiyecek dağıtım sistemine karşı mücadele ederken buluyorlar.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sonic the Hedgehog 3, 20
Sıradaki Haber Paramount Pictures Sonic the Hedgehog 3’ün resmi fragmanını ve posterini yayınladı…