Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Beyoğlu’nda korkunç görüntüler! İki şahıs kızı taciz etti

İstanbul’un Beyoğlu ilçesinde yaşanan taciz olayıyla ilgili görüntüler ortaya çıktı. Yoldan geçen genç bir kızı hedef alan iki şahıs, önünü keserek taciz girişiminde bulundu. Genç kız, çevredeki vatandaşların yardımıyla kurtuldu; bu olay güvenlik kamerasına yansıdı.

İstanbul’un Beyoğlu ilçesinde yaşanan

Olay, 24 Eylül tarihinde Beyoğlu ilçesi Şehit Muhtar Mahallesi Balo Sokak’ta gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, evine gitmekte olan 25 yaşındaki İrem A.’nın peşine düşen Semir T. ve Ömer K., bir süre sonra önünü keserek taciz etmeye başladılar. Genç kızı duvara sıkıştıran bu şahıslardan biri, onu yere yatırarak taciz etmeye devam etti. Diğer şahıs ise olan biteni izlemekle yetindi. Taciz anını gören çevredekiler, duruma müdahale ederek genç kızı kurtardı. Olay sonrası polis ekipleri bölgeye yönlendirildi. Beyoğlu Güven Timi, gerçekleştirdiği operasyonla şüpheliler Semir T. ve Ömer K.’yı yakalayarak gözaltına aldı.

VATANDAŞ MÜDAHALE ETTİ

Taciz anı güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, genç kızı takip eden şahısların birinin, talihsiz kadının önünü keserek duvara doğru sıkıştırdığı görülüyor. Ardından, genç kızı zorla öpmeye çalışan şüpheli, yere yatırarak taciz etmeye devam ediyor. Bir süre sonra, vatandaşların müdahale edip şahısları bölgeden uzaklaştırdığı anlar kaydedildi.

SERBEST BIRAKILDILAR

Şüpheliler, emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra serbest bırakıldı. Bu kişilerin “cinsel saldırı”, “kasten yaralama”, “görevliye direnme”, “gasp” ve “araçtan hırsızlık” gibi suçlara karıştıkları tespit edildi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Körfez Sulh Hukuk Mahkemesi, Körfez’de
Sıradaki Haber Körfez’de icradan tarla! İhale tarihleri belli oldu