Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

4 Ekim Yemekteyiz Kim Birinci Oldu? TV8 Zuhal Topal Yemekteyiz Bu Hafta 150 Bin TL Kim Kazandı?

Yemekteyiz yarışmasında haftanın 150 bin TL kazanan ismi için geri sayıma geçildi. Haftanın ilk bölümünde diskalifiye olan Uğur’un yerine Fuat yarışa dahil oldu. 5 gün boyunca puanlarını veren yarışmacılar ile Zuhal Topal birinciyi belirledi. Peki, 4 Ekim Yemekteyiz kim birinci oldu? İşte yanıtı..

Yemekteyiz yarışmasında haftanın 150

Zuhal Topal’ın sevilen sunumuyla ekrana gelen Yemekteyiz yarışmasında bir hafta daha bitti. 30 Eylül Pazartesi ile 4 Ekim Cuma haftasında yarışan Hatice, Devran, Ömer, Fuat ve Elif arasında 150 bin TL kazanan merak edildi. Haftanın ilk günü programa aykırı tutumları nedeniyle diskalifiye olan Uğur’un yerine Fuat dahil oldu. 5 gün boyunca yemeklere ve masaya puanlar verildi. Peki, 4 Ekim Yemekteyiz kim birinci oldu? Zuhal Topal Yemekteyiz bu hafta kim kazandı? İşte merak edilenler..

4 EKİM ZUHAL TOPAL YEMEKTEYİZ KİM BİRİNCİ OLDU?

Zuhal Topal’la Yemekteyiz yarışmasında 5 yarışmacı kıyasıya yarıştı. Uğur’un diskalifiye olmasıyla yarışa dahil olan Fuat rakiplerine kebap şöleni yaptı. 4 Ekim Cuma günü Yemekteyiz sofrasını hazırlayan Devran oldu. Yemeğin tadına, tuzuna, biberine, yarışmacının misafirperverliğine kadar her şeye puan verildi. Her hafta finalinde 150 bin TL büyük ödül dağıtan Yemekteyiz programında bu haftanın kazananı son bölümde açıklanacak.

YEMEKTEYİZ 5 GÜNLÜK TOPLAM PUAN DURUMU

HATİCE TUNCER : 

DEVRAN ÇİFTÇİ : 

ÖMER TANRIVERDİ : 

ELİF SULTAN TARHAN : 

FUAT GÜLLÜ :