Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

PTT çalışanları ek iş yapmak zorunda

Güvenlik İş Kocaeli İl Temsilcisi Cahit Mutlu, PTT’de çalışan güvenlik görevlilerinin düşük maaş aldığını belirterek geçim sıkıntısı yaşadıklarını ve ek iş yapmak zorunda kaldıklarını ifade etti.

Güvenlik İş Kocaeli İl

Güvenlik İş Kocaeli İl Temsilcisi Cahit Mutlu, yaptığı açıklamada PTT’de çalışan güvenlik görevlilerinin düşük maaşlarına dikkat çekti. Maaşlarının bir kira bedeli kadar olduğunu ifade eden Mutlu, birçok güvenlik görevlisinin geçinmek için ek iş yaptığını açıkladı.

“GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ”

Güvenlik İş Kocaeli İl Temsilcisi Cahit Mutlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Bizler kurumların güvenliğini sağlamak adına gece gündüz demeden çalışmaktayız. Kimi zaman canımız pahasına olsa da görevimizi en iyi şekilde yapıyoruz. Buna rağmen güvenlik görevlileri olarak gereken değer verilmemektedir. Birçok sorunla boğuşurken işimizi layıkıyla yapıyoruz. Vatandaşların güvenliğini sağlıyoruz.

“YAŞAM SAVAŞI VERİYORUZ”

Bunun yanında yıllardır boğuştuğumuz maddi sıkıntılar son dönemde oldukça arttı. Bugün bir ev kirası kadar maaş alırken ailemizin hiçbir giderini karşılayamamaktayız. Resmen yaşam savaşı veriyoruz. PTT çatısı altında taşeron olarak çalışan güvenlik görevlileri olarak yüksek enflasyon altında artık nefes alamıyoruz. Maaşlarımız 22.000-23.000 arasında değişiyor. Bu para ile kira mı ödenecek, fatura mı yatırılacak?

MİTİNG YAPACAKLAR

Yoksa bu para çoluk çocuk eğitimine mi harcanacak şaşırmış haldeyiz? Durum böyleyken birçok güvenlik görevlisi arkadaşımız ek iş yapmak zorunda bırakılmıştır. Yetkililerin sesimizi duymalarını ve mağduriyetimizin giderilmesini bekliyoruz. Ayrıca TÜRK-İŞ Genel Başkanımız Ergün Atalay’ın da açıkladığı gibi 20 Ekim’de Türkiye’nin en büyük mitingini Ankara’da yapacağız. Bu mitinge tek ses tek yürek olmak adına bizler de katılacağız. Biz birlikte güçlüyüz” dedi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Ömer
Sıradaki Haber MEB’den yeni sistem açıklaması geldi! ‘Gözden geçirmemiz gerekiyor’