Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bakan Şimşek’ten talimat geldi: Müdürlükler kapatıldı!

Tüm şehirlerdeki Vergi Dairesi Başkanlıkları ile Defterdarlıklar birleştirildi. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek konu hakkında açıklamalarda bulundu.

Tüm şehirlerdeki Vergi Dairesi

Vergi Dairesi Başkanlıkları ile Defterdarlıklar birleştirildi. Birleşme kapsamında vergi dairesi başkanlıkları kaldırıldı. Tüm şehirlerde vergi dairesi başkanları “Defterdar” adıyla görev yapmaya başladı. Mevcut Defterdarlara ise kurum içinde farklı görevler verildi. Bu düzenleme kapsamında Kocaeli Vergi Dairesi Başkanı olan Osman Eşgin, Kocaeli Defterdarı olarak görev yapmaya başladı. Eski defterdar Zekeriya Keleş’e ise kurum bünyesinde hizmet vermeye başladı.

3 İLÇEDE 

Diğer bir yandan ilçe mal müdürlüklerinin fiziki olarak kapatılması kararı, Kocaeli’de de uygulanmaya başlandı. Şu ana kadar Darıca, Dilovası ve Karamürsel Mal Müdürlükleri fiziki olarak kapatıldı.

“GEREKSİZ HARCAMA ÖNLENECEK”

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in daha önce konu hakkında yaptığı açıklamalarda, “Mal müdürlüklerinin sunduğu muhasebe ve saymanlık hizmetleri, hizmet birleştirilmesi ile il merkezlerinden veya belirli kriterlere göre seçilmiş diğer mal müdürlüklerinden sağlanacak. Bu şekilde kaynaklar daha verimli kullanılacak ve gereksiz harcamalar önlenecek” ifadeleri yer almıştı.