Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

SEDAŞ bezdirdi: “Keyfi yapıyorlar!”

Her gün vatandaşları yeni bir kesintiyle başbaşa bırakan enerji devi SEDAŞ vatandaşı bezdirdi. Şikayetvar üzerinden sitem eden bir vatandaş, “Çalışıyorlar mı, keyiflerine mi kesiyorlar, o da belli değil.” İfadelerini kullandı.

Her gün vatandaşları yeni

Sakarya Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (SEDAŞ) vatandaşa yaka silktirdi. Her gün yeni bir elektrik kesintisi ile gündeme gelen SEDAŞ vatandaşları mağdur ediyor. Şikayetlerini dile getirmek için Şikayetvar platformunu kullanan vatandaşlar yüzlerce şikayette bulundu. Geçtiğimiz günlerde bir vatandaşın sert dilli sitemi dikkat çekti.

“ÇALIŞIYORLAR MI, KEYİFLERİNE Mİ KESİYORLAR, O DA BELLİ DEĞİL”

Platform üzerinden sitem eden vatandaş SEDAŞ’ın keyfi kesinti yaptığını iddia etti. Şikayetin tamamı ise şöyle:

“Kocaeli Çayırova 131 İnci Sokak’ta oturmaktayım. SEDAŞ sürekli kesinti yapıyor ve hafta sonları çalışma yapmaları bitmedi. Çalışıyorlar mı, keyiflerine mi kesiyorlar, o da belli değil. Ya buraya bakan çalışanlar değişip genel bakım yapsınlar bütün hatları ya da bu kesintiler olayı bitsin. 2024 yılındayız, uzaya gidiliyor, biz kesintilerle uğraşıyoruz. Teknoloji devrindeyiz; her şeyimiz elektrik. Faturaya gelince hemen kesmeye gelirsiniz.”

YANIT GECİKMEDİ

Vatandaşın şikayetine yanıt veren SEDAŞ, şu ifadeleri kullandı:

“Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Talebiniz değerlendirilerek en kısa sürede bilgilendirme yapılacaktır. Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş ile ilgili her türlü görüş, öneri ve isteklerinizi 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet veren 186 numaralı Çağrı Merkezimizi arayarak ya da 0530 919 19 19 numaralı Whatsapp ihbar hattımızdan bildirebilirsiniz. Saygılarımızla, Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş”

 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir
Sıradaki Haber Kocaeli halkı bir araya geldi: “Elden Ele, Nesilden Nesile”