Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Müthiş maç Tavşantepe’nin! “2-1”

U-14 Futbol Ligi C Grubu’nda yoluna 3’te 3 ile devam eden Yeni Kocaeli ile Tavşantepe karşı karşıya geldi. Tavşantepe geriden gelip maçı 2-1 almayı bildi ve hem galibiyet serisini 4’e çıkardı hem de liderlik koltuğunu rakibine bırakmadı.

U-14 Futbol Ligi C

MAÇ ÖNCESİ İKİSİ DE NAMAĞLUPTU

U-14 Futbol Ligi’nde çekişmeli maçlar devam ediyor. Birbirinden heyecanlı maçların olduğu U-14 Ligi C Grubu’nda önceki akşam liderlik koltuğu için önemli bir mücadele oynandı. Mehmet Ali Kağıtçı Stadı’ndaki müsabakada ilk 3 maçını kazanarak lige 3’te 3 ile devam eden Yeni Kocaeli ile Tavşantepe karşı karşıya geldi. Burak Uzuner önderliğindeki Yeni Kocaeli ile Sercan Tuzcu ve Alperen Akcan’ın hocalığını yaptığı Tavşantepespor’un mücadelesi nefes kesti.

SÜPER MAÇTI

Maça her iki takım da kontrollü başladı. İki tarafın da pozisyonlara girdiği maçın ilk yarısında gol sesi çıkmadı. İkinci yarı ise oldukça hızlı başladı. Yeni Kocaeli kazandığı penaltıyı gole çevirdi ve 1-0 öne geçti. Penaltıdan sonra Tavşantepe kendine geldi. Yediği gole cevabı korner atışına iyi yükselen Kerem Tuna ile veren Tavşantepe, hemen ardından Enis Koca ile öne geçti. Enis’in attığı gol maçın da skorunu belirledi. İki namağlup takımın karşılaştığı maçı 2-1 kazanan Tavşantepe, 4’te 4 yaparak liderlik koltuğuna oturdu. Maçta, sahadaki futbol kadar tribündeki seyirciler de coşkuları ve futbola katkıları ile takdiri hak etti.