Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kasım Celbi Ne Zaman Askere Gider? MSB Kasım Celbi Askerlik Yerleri Ne Zaman Açıklanacak?

Vatani hizmetini yerine getirecek olan yükümlüler askerlik yerlerine odaklandı. MSB askerlik yerleri e-Devlet ekranından sorgulanmaya başladı. Peki, kasım celbi ne zaman askere gider? Kasım celbi askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? İşte yanıtı..

Vatani hizmetini yerine getirecek

Askerlik yerleri açıklanma tarihi 2024 araştırmaları hızlandı. Vatani görevini yerine getirecek olan yükümlüler gözlerini Milli Savunma Bakanlığı Askeralma Genel Müdürlüğü açıklamalarına çevirdi. 31 Ağustos 2024 tarihine kadar yoklama, askerlik hizmet tercihi ve celp tercihi yapanlar kasım celbi askerlik yerlerini sorguladı. MSB kasım celbi tarihlerini öğrenmek isteyen yükümlüler için açıklama yapıldı. Peki, kasım celbi ne zaman askere gider? Kasım celbi askerlik yerleri açıklandı mı? İşte merak edilenler..

KASIM CELBİ ASKERLİK YERLERİ AÇIKLANDI MI?

MSB kasım celbi askerlik yerleri seçim ve sınıflandırma sonuçları 31 Ekim 2024 tarihinde erişime açılacak. e-Devlet üzerinden yükümlülere duyurulacak olan kasım celbi sonuçları daha önceki sınıflandırma dönemlerinde sınıflandırılanlar dahil edilecek. Tabi oldukları celp ve sevk döneminde mazeretleri olmadan bakaya kalanlar er statüsünde askere sevk edilecek. 5. yedek subay ve astsubay adayları ile erlerin sevk tarihleri şöyle;

-Yedek Subay/Astsubay Adayları ile Er (1’inci Grup) 14 Kasım 2024

-Er (2’nci Grup) 12 Aralık 2024

-Er (3’üncü Grup) 09 Ocak 2025