Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Fatma Kaplan Hürriyet Gülümse Cafe’de! Din görevlileriyle bir araya geldi

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, 1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla din görevlileriyle Yahya Kaptan Gülümse Kafe’de düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.

İzmit Belediye Başkanı Fatma

Programa Diyanet Birlik-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Karadaşlı, Diyanet Birlik-Sen Kocaeli Şube Başkanı Numan Uysal, CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan, İzmit Müftülüğü Şube Müdürü Ömer Kahraman, İzmit Belediyesi yöneticileri ile din görevlileri ve aileleri katıldı.

‘BU KONU SİYASETTEN BAĞIMSIZDIR’

Başkan Hürriyet, yaptığı konuşmada, “Birbirimizi dinlemek, anlamak ve ihtiyaç olduğunda kapılarımızı çalabilmek çok önemlidir. Bu hafta boyunca gerçekleştirdiğimiz geleneksel buluşma oldukça değerlidir. İzmit Belediyesi olarak ihtiyaçlarınız ve sorunlarınız olduğunda, tüm ekibimle birlikte destek vermeye hazırız. Bu konuya tamamen siyasetten bağımsız bir şekilde yaklaşıyoruz. İmkanlarımız ve yetkilerimiz doğrultusunda sizlere gereken desteği sağlamaya çalışıyoruz. Camilerimizin ihtiyaçları olduğunda her zaman yanınızdayız” dedi.

FATMA KAPLAN’A TEŞEKKÜR ETTİ

Hürriyet, “Siyaset geçicidir, görevlerimiz bir gün sona erecek. Yarın karşılaştığımızda selam verebilmek çok önemlidir. Haklarınızın daha iyi koşullarda sağlanması adına haftanız kutlu olsun. İzmit dışındaki din görevlileriyle de buluşmaya özen gösteriyoruz. Sizi belediyemizde ağırlamak ayrı bir mutluluk” şeklinde ifadelerde bulundu. Diyanet Birlik-Sen Kocaeli Şube Başkanı Numan Uysal da, “Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nda bizleri ağırlayan İzmit Belediye Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet’e teşekkür ediyorum. Başkanımız, Kocaeli’deki tüm din görevlilerine ulaşmak için önce Kocaeli İl Müftülüğü’nü ardından İzmit Müftülüğünü ziyaret etti. Bu şekilde hatırlandığımızı görmek bizim için büyük bir mutluluk. Emeği geçen başkanımıza, yönetimine ve tüm çalışanlara teşekkür ediyorum” dedi.