Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gönül Dağı 147 Bölüm Nereden İzlenir? Gönül Dağı Yeni Bölüm Hangi Linkten İzlenir? Gönül Dağı Son Bölüm Yayını

5 Ekim Cumartesi gününün gelişiyle izleyicilerin gözleri Gönül Dağı yeni bölüme çevrildi. Bozkırda bir Anadolu masalı dizisi Gönül Dağı 147. bölüm babası İrfan’ın ölmediğini öğrenen Taner tüm geçmişiyle bir kez daha yüzleşmek zorunda kaldı. Gönül Dağı son bölüm Zahide’nin öldüğünü öğrenen İrfan kızının mezarına gitti. Peki, Gönül Dağı 147 bölüm nereden izlenir? İşte yanıtı..

5 Ekim Cumartesi gününün

TRT 1 ekranında yayın hayatına devam eden Gönül Dağı dizisinde yeni bölüm gelişmeleri merak edildi. Yıllardır öldü sanılan babası İrfan’ın yeni bir hayat kurduğunu gören Taner hüzne boğuldu. 5 Ekim Cumartesi akşamı yayınlanan Gönül Dağı 147 bölüm kızı Zahide’nin mezarı başında gözyaşlarına boğulan İrfan için tüm denge şaştı. Kızına Zahide adını verdiğini duyan Taner İrfan’a ateş püskürdü. Peki, Gönül Dağı 147 bölüm nereden izlenir? Gönül Dağı yeni bölüm hangi linkten izlenir? İşte merak edilenler..

GÖNÜL DAĞI 147. BÖLÜM NEREDEN İZLENİR?

Gönül Dağı yeni bölüm Ciritçi Abdullah’ın rahatsızlanmasıyla amcaoğulları Gedelli’ye geri dönü. Ciritçi iyileşene kadar Taner’in evinde kalacağı için ortam hazırlandı. Kenan ve Veysel arasındaki gerginlik tüm aileyi sardı. Halime, Taner’in bir şeyler sakladığından şüphelenince İrfan’la ilgili tüm gerçekler açığa çıktı. Gönül Dağı son bölüm babasının hastalanmasına üzülen İrfan köye gelince Halime İrfan’ın yaşadığını öğrendi. Kiraz, Süslü Badegül’ü çalıştırmayı bir türlü beceremeyince yardıma Sefer koştu. Gönül Dağı 147. bölüm TRT 1 ekranından izleyebilirsiniz.