Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

6 ay önce teslim edilmesi gerekiyordu! TOKİ Sekbanlı yüzde 79 evresinde

İhalede yer alan teslim tarihinin üzerinde 6 ay geçmesine rağmen henüz tamamlanmayan TOKİ İzmit Sekbanlı-Sepetçi Projesinde birinci bölge olan Sekbanlı Bölgesinde tamamlanma oran yüzde 79 olarak açıklandı

İhalede yer alan teslim

TOKİ tarafından hayata geçirilen yılda 100 bin sosyal konut projesi kapsamında geçtiğimiz yıl inşaat çalışmaları başlayan Sepetçi ve Sekbanlı’daki konutların inşaa çalışmaları devam ediyor. Sekbanlı’da yapılan 535 konutun çalışması ise Sepetçi konutlarına oranla daha yavaş ilerliyor. Mek Tek Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi tarafından yapılan konutlar söz verilen tarihte teslim etmedi. Aralık ayında teslim edilmesi gereken projede çalışmalar devam ediyor. 

YÜZDE 79 TAMAMLANDI

Alt yapı çalışmalarının büyük bir oranının tamamlandığı projede konutlar tamamlanmayı bekliyor. Kaba inşaatları bitirilen bloklarda dış cephe giydirmesi tamamlandı. İki projenin toplam ilerleme oranı ise TOKİ tarafından yüzde 79 olarak açıklandı. Vatandaşın soruları üzerine açıklama yapan TOKİ, “Kocaeli İzmit Sekbanlı-Sepetçi Proje Alanı 1. Bölge 535 konut projemiz % 79 inşaat seviyesinde olup çalışmaları devam etmektedir. Konutlarımız teslime hazır hale geldiğinde teslim programı web sayfamız http://toki.gov.tr adresinden ilan edilecektir” ifadelerini kullandı.