Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli’de bağımlılıklara Biorezonans ile elveda

Yahyakaptan Mahallesinde hizmet verecek olan ‘İzmit Biorezonans Sağlıklı Yaşam ve Danışmanlık Merkezi’ bugün yapılan açılış töreniyle hizmete başladı.

Yahyakaptan Mahallesinde hizmet verecek

İzmit Yahyakaptan Mahallesi Tamgün Ofis’te hizmet verecek olan ‘İzmit Biorezonans Sağlıklı Yaşam ve Danışmanlık Merkezi’ bugün yapılan açılış töreniyle hizmete başladı. Danışmanlık merkezini açılışına Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, İzmit Kent Merkezi Ticari Dayanışma Derneği (İKM) Murat Öztürk, Kocaeli Niğdeliler Derneği Başkanı Cumali Bozok, Kocaeli Malatyalılar Dernek Başkanı İlkin Doydum ve Uzman Psikolog Kenan Porgalı’nın ailesi katıldı.

Kenan Porgalı ve eşi Canan Porgalı

İLKİN DOYDUM: EKSİK BİR İHTİYAÇTI

Sigara, alkol, kumar ve madde bağımlılığından kurtulma ile kilo kontrolüne destek amacıyla kurulan İzmit Biorezonans Sağlıklı Yaşam ve Danışmanlık Merkezi’nin açılışında konuşan Kocaeli Malatyalılar Dernek Başkanı İlkin Doydum, “Kocaelimizin eksin olan bir ihtiyacıydı, Kenan Bey sağ olsun bunu karşıladı. Sigara bırakma ve bağımlılık konusunda iyi şeyler yapacağını düşünüyorum. Kocaeli ilimize, hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

İlkim Doydum

PORGALI MERKEZ HAKKINDA BİLGİ VERDİ

İzmit Biorezonans Sağlıklı Yaşam ve Danışmanlık Merkezi’nin sahibi Kenan Porgalı ise yaptığı konuşmada merkez hakkında bilgi verdi. Porgalı, “Sigarayı bırakmak isteyen kişilerde yapılacak olan uygulamanın amacı, bağımlılık yapan maddeye karşı, o maddenin frekans örneğini kullanarak tek bir uyarım yaparak ve bu suretle vücutta “detoks/temizlenme” halinin oluşturulmasıdır.

“TEK SEANS YETERLİ OLUYOR”

Bu terapiler ile vücudun nikotine karşı yıllar içinde geliştirmiş olduğu “tolerans” hali ortadan kalkmakta ve vücut sigara dumanını gerçek haliyle, yani vücutta yabancı bir madde olarak algılamaya başlamaktadır. Genellikle tek seans yeterli oluyor ancak danışanları 3 ay takip ederek, gerekirse 2. destek seansı yapılmaktadır.

“SANAL KUMAR BAĞIMLILIĞI CİDDİ SORUN”

Sanal Kumar bağımlılığı, dünya genelinde pandemi sonrası milyonlarca insanı etkileyen ciddi bir sorundur. Bu bağımlılık türü, sadece bireylerin mali durumlarını etkilemekle kalmayıp, aynı zamanda ise aile ilişkilerini, iş performanslarını ve genel yaşam kalitelerini de olumsuz etkiliyor.

“BİOREZONANS TERAPİ İLE KURTULANABİLİR”

Sanal Kumar bağımlılığı, bir tür dürtü kontrol bozukluğudur ve kişinin kumar oynama isteğini kontrol edememesiyle karakterizedir. Bireyin bağımlılık yapıcı düşünce ve davranış kalıplarını tanımasına ve değiştirmesine yardımcı olurken, Biorezonans Terapileri ile kumar bağımlılığından kurtarılıyor.

GIDI SİLME, KİLO VERME PROGRAMI

Gıdı silme-kilo verme diyet programında ise; kişinin kas, yağ ve vücut yapısı dikkate alınarak 4 seans, 8 seans, 12 seans olarak oluşturuluyor. Kime kaç seans uygulanacağı diyetisyen ve psikolog tarafından belirleniyor” dedi.

UYGULANAN YÖNTEM DETOKS İŞLEMİ GÖRÜYOR

Diyetisyen Emine Özdil ise yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi: “Uygulanan Yöntem ile kilo yapan karbonhidrat, nişasta ve tatlılarla ilgili hücresel bir temizleme, detoks işlemi gerçekleştiriliyor. Bunun sayesinde bugüne kadar tüketmiş olduğunuz zararlı gıdalara karşı bir arınma yaşıyor buna bağlı olarakta bu gıdalara karşı net bir iştahsızlık durumu gerçekleşiyor.

“AMAÇ EN İYİ OLMA HALİ”

2. seansla birlikte duygusal yemeler, yeme atakları için ruhsal durum ile çalışmaya başlanılıyor. Bu sayede tekrar hızlı bir şekilde kilo alımının önüne geçmiş olunuyor, ana amaç hem bedenen hem ruhen en iyi olma halidir ve bu iyi olma halinin kalıcı olmasıdır” dedi. Yapılan konuşmaların ardından tüm katılımcılar ile birlikte açılış kurdelesi kesildi.

     

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yüzde 100 dana eti olarak
Sıradaki Haber Ünlü sucuk markasında at ve eşek eti tespit edildi! İşte o marka…