Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

41 kere Maşallah! Kocaeli Rallisi’nde genç yeteneklerin rüzgarı esti!

Kocaeli Otomobil Spor Kulübü (KOSK) tarafından 04-06 Ekim tarihleri arasında düzenlenen 41. Kocaeli Rallisi’nde 55 otomobil ve 110 sporcu mücadele edecek.

Kocaeli Otomobil Spor Kulübü

Petrol Ofisi Maxima 2024 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın 6. ayağı olan 41. Kocaeli Rallisi, ICRYPEX ana sponsorluğunda, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Petlas, Remed Assistance, Salados, Fora, Autoclub, Power App, 41 Burda, Telsan ve Emek katkılarıyla düzenleniyor.

SEYİRCİ ÖZEL ETABI

4 Ekim Cuma günü Kocaeli Kent Meydanı’nda düzenlenen seremonik start ile başlayan organizasyonda, bugün Körfez Yarış Pisti’nde oluşturulan 3,50 kilometre uzunluğundaki PETLAS seyirci özel etabı koşuldu.

GÖZLER PODYUMDA

Yarışan ekipler 2 gün boyunca direksiyon başına geçerek toplam uzunluğu 406 kilometre olan 9 özel etapta mücadele edecekler, şampiyonada toplam 15 kategoride yarışlar yapılacak. Etkinlik 6 Ekim Pazar günü saat 15.45’ten itibaren Körfez Pisti’nde son bulacak. Toz toprak dolu zorlu etaplarda mücadele eden sürücülerin ve onları destekleyen vatandaşların gözü pazar günü bitiş çizgisini şampiyon olarak geçecek ismin üzerinde.

Castrol Ford Türkiye ekibi

Efehan Yazıcı ve co pilotu Mehmet Akif Yalçın