Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kitap Fuarı’nın en anlamlı kitabı!

14. Kitap Fuarı’ndaki coşku devam ediyor. On binlerce vatandaşa kapılarını açan fuarda birbirinden güzel görüntüleri görmek mümkün. İşte o görüntülerden birisi.

14. Kitap Fuarı’ndaki coşku

GÜLBEN ÖĞRETMENİN FİKRİ

Sıkı Kocaelisporluluğu ile bilinen Ali Eren Yıldırım, fuarın en küçük yazarı olarak tarihe geçti. Neden mi? İzmit merkezde yer alan Ulugazi Ortaokulu 4-F sınıfının sevilen öğretmenlerinden Gülben Yeşim Demir geride bıraktığımız mart ayı için özel bir etkinlik organize etti. Öğrencilerinden annelerine şiir yazmalarını isteyen Gülben Öğretmen, öğrencilerinin yazdığı şiirlerin kitaplaştırılmasını sağlayarak örnek bir davranışa imza attı. Ressamlık sanatına çok ilgi duyan ve sergileri de bulunan süper yetenek Ali Eren Yıldırım’ın annesi Serap Yıldırım için yazdığı şiirlerin de yer aldığı kitap, Ali Eren tarafından imzalandı. Güzel bir hatıra olarak kalan bu kitap, fuarın en anlamlı kitabı oldu.

YORUMLAR

Bir adet yorum var

  1. Ne kadar güzel, böyle öğretmenlere, heves eden çocuklarımıza ve sanatsal çalışmaları destekleyen ebeveynlere hasret kaldık. Öğretmenimiz ben dersime girer maaşıma bakarım dememiş, anne babamız aman resim yapsa ne şiir yazsa ne olacak büyüyünce aç kalır demiyor ve sonuç böyle muazzam çocuklar yetişiyor. Hepsinin ayrı ayrı ellerine sağlık.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir