Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Nihat Sonsöz bu lige çok FAZLA!

Bu sezon şampiyonluk mücadelesi veren Kocaeli Güneşspor’da Nihat Sonsöz fırtınası esiyor.

Bu sezon şampiyonluk mücadelesi

GÖZ KAMAŞTIRDI

1. Amatör Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Kocaeli Güneşspor üçüncü maçında İhsaniyespor’u deplasmanda 4-0 mağlup etti. Kocaeli Güneşspor’da tüm takım çok iyi mücadele ederken Nihat Sonsöz özel performansı ile göz kamaştırdı. Geride bıraktığımız sezon Süper Play-Off oynayan Körfez Gençlerbirliği’nin en golcü ismi olan Nihat gollerine Kocaeli Güneşspor’da devam ediyor.

OYUNDAN ÇIKARKEN AYAKTA ALKIŞLANDI

Başarılı futbolcu şampiyonluk mücadelesi veren İhsaniyespor karşısında 1 gol attı, 1 de asist yaptı. Maçı hatasız tamamlayan, ligdeki 3 maç sonunda 3 gol atan, 2 de asist yapan Nihat, İhsaniye maçında oyundan çıkarken tribünleri dolduran İhsaniyeli taraftarların da alkışını aldı. Öte yandan Nihat’ın 90’a giden iki topunu da geçtiğimiz sezon Suadiyespor’da oynayan, aynı zamanda voleybolcu olan başarılı kaleci Yusufcan Duru akıl almaz bir şekilde kornere tokatladı.

ŞAMPİYONLUK YAŞAMAK İSTİYORUM

Nokta Gazetesi’ne açıklama yapan Nihat “Çok şükür iyi bir maç çıkardığımı düşünüyorum. Hayatımda en çok keyif aldığım karşılaşmalardan birisi diyebilirim. Maç boyunca arkadaşlarım da bana çok destek oldu ve tüm takımın gayreti ile zorlu deplasmandan galibiyetle döndük. Hedefim takımıma en fazla katkıyı sağlamak ve şampiyonluk yaşamak. Grubumuzda güçlü takımlar var ancak elimizdeki kadronun şampiyon olacağına yürekten inanıyorum. Çok iyi bir başkana, teknik kadroya ve arkadaş grubuna sahibiz. Hep birlikte güzel bir hikaye yazmak için elimden gelenin en iyisini sahaya yansıtacağım” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

ÇED toplantısı gelen tepkiler nedeniyle
Sıradaki Haber Tüpraş’ın dev yatırımı değerlendirme aşamasında! Milyarlarca lira tutacak