Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaelispor, İstanbulspor’a HAZIR!

Kocaelispor sezonun 8. haftasında İstanbulspor ile deplasmanda karşılaşacak. Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’ndaki maç saat 19.00’da başlayacak, mücadeleyi Samsun’dan Erdem Mertoğlu yönetecek.

Kocaelispor sezonun 8. haftasında

ÇOK ZORLU BİR VİRAJ

Pazar maçları öncesi 13’er puanla 4 ile 5. sırayı paylaşan, 1’er maç eksiği bulunan Kocaelispor ve İstanbulspor, İstanbul’da zorlu bir maça çıkacak. Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’ndaki maç saat 19.00’da başlayacak, mücadeleyi Samsun’dan Erdem Mertoğlu yönetecek. Son maçında Şanlıurfaspor ile sahasında 0-0 berabere kalarak 2 puan kaybeden Kocaelispor’da Markao dışında eksik bulunmazken hedef zorlu virajı 3 puanla dönerek Milli maç arasına moralli girmek.

GÖZLER SAĞLAM’DA

Maç öncesi gözler Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın sahaya süreceği 11’e çevrildi. Manisa maçında çok basit bir kırmızı kart görerek 2 maç ceza alan ve bu cezasını çeken Oğulcan’ın akşamki maçta 11 rotasyonuna dahil olması bekleniyor. Kaleci Gökhan, savunma hattı, Mendes ve Pedrinho’nun da İstanbulspor’a karşı sahaya 11’de çıkması bekleniyor.

MUHTEMEL 11

Buna göre Kocaelispor’un kalede Gökhan, savunmada Ahmet Oğuz, Muharrem Cinan, Caner Osmanpaşa ve Aaron Appindangoye, önlerinde Tarkan Serbest ve Vukovic, kanatlarda Mendes ve Barış Alıcı, ileride ise Oğulcan 11’i ile sahadaki yerini alması bekleniyor. Ofans hattındaki bir diğer olası kurgu ise kanatlar Mendes ve Oğulcan, ileride ise Ahmet Sağat şeklinde.

İSTANBULSPOR 2 MAÇTIR KAZANAMIYOR

Sezona, Kocaelispor gibi 3’te 3 ile giriş yapan İstanbulspor son haftalarda zorlanıyor. Osman Zeki Korkmaz’ın çalıştırdığı İstanbul ekibi son 4 maçta Ümraniyespor’u 3-0 mağlup etti, Ankaragücü’ne 2-1 ve Karagümrük’e 1-0 yenildi, Bandırma ile 0-0 berabere kaldı. Son iki maçında gol bulamayan İstanbulspor da Kocaelispor karşısında kazanıp toparlanmak istiyor.