Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Vurduğunuz altın olsun!

9-13 Ekim tarihleri arasında İtalya’nın Venedik kentinde düzenlenecek olan dünya şampiyonası hazırlıklarını İzmit’te tamamlayan Ümit – Genç Karate Milli Takımımızın kampı neşe içinde sona erdi.

9-13 Ekim tarihleri arasında

EV SAHİBİYDİK

İlimizin başarılı Milli Takım karate antrenörlerinden aynı zamanda Teknik Kurul Üyesi Soner Açıkyol ile yine Kocaeli Bölgesi’nin başarılı antrenörlerinden, çok sayıda Dünya ve Avrupa şampiyonu sporcu yetiştirmiş Teknik Kurul Başkanı Timur Doğan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen Ümit ve Genç Karate Milli Takımımızın kampı neşe içinde sona erdi.

MİLLİLER TEŞEKKÜR ETTİ

İzmit’te uzun süredir çalışmalarını yapan ve son derece moralli olan millilerimiz kampın son gününde Milli Takım Antrenörü Dinçer Güngör ve Milli sporculardan Ulaş’ın doğum gününü de kutladı. Yoğun geçen antrenmanlardan kalan zamanlarda Kocaeli’de bir çok aktivitede bulunan millilerimiz şehrimize teşekkür etti.

AÇIKYOL: HAZIRIZ

Soner Açıkyol, Nokta Gazetesi’ne yaptığı açıklamada “Son derece verimli bir kampı geride bıraktık. Oldukça moralliyiz ve dünya şampiyonasına hazırız. 43 sporcu ile hazırlıklarımızı yaptık. Bunların 29’u kumite, 14’ü de kata alanında yarışacaklar. Hedefimiz tabiî ki dünya şampiyonluğu. Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Gökhan Yavaşer, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın, Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman ve kamp sürecinde desteklerini bizden esirgemeyen herkese şükranlarımı sunarım” dedi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kocaelispor’un bu akşam İstanbulspor ile
Sıradaki Haber Hodri Meydan her zamanki yerinde!