Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP’de yeni gençlik kolları başkanı Hayri Zorer

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 17. Kocaeli İl Gençlik Kolları Olağan İl Kongresi, bugün gerçekleştirildi. Tek aday olarak katılan Hayri Zorer yeni başkan olurken yönetim listesi de belli oldu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 17. Kocaeli İl Gençlik Kolları Olağan İl Kongresi, bugün gerçekleştirildi. Tek aday olarak katılan Hayri Zorer yeni başkan olurken yönetim listesi de belli oldu. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 17. Kocaeli İl Gençlik Kolları Olağan İl Kongresi, bugün Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nda gerçekleştirildi. Adaylığını açıklayan İzmit eski Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Sefa Aşkın kongreye kısa bir süre kala adaylıktan çekildiğini duyurmuştu.

TEK ADAY

Kongrede, mevcut İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Hayri Zorer, tek aday olarak seçime girdi. Gençlik Kolları üyelerinin yoğun katılımıyla gerçekleşen kongrede Zorer, CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevine seçildi.
Kongrede konuşan yeni Başkan Zorer, “İl Gençlik Kolları Başkanı, yol arkadaşım, abim Zeki Karakadılar başta olmak üzere mensubu olduğum değerli Gençlik Kolları İl Yönetim Kurulu arkadaşlarım, önceki dönem ilçe başkanlarım ve yönetim kurullarına ve tüm gençlik örgütümüze yürekten teşekkürlerimi sunuyorum. Bu zamana dek dostluk ve yoldaşlık ilişkisiyle çalışmalarımızı sürdürdük.

MÜCADELEDEN BİR AN OLSUN VAZGEÇMEDİK

Zaman, çalışmalarımızı büyütme, yoldaşlarımızı, yoldaşlığımızı pekiştirme ve iktidar olma zamanıdır. Değerli yol arkadaşlarım, yağmur, çamur demeden, baskı ve zulüm dinlemeden, tüm olumsuz şartlara ve bu despot rejime boyun eğmeden mücadele veren siz değerli genç dostlarım. Biliyorum, umutsuzluğa kapıldığımız pek çok an oldu, yeri geldi, gözyaşı döktük. Ama dostlarım, her şeye rağmen en çok alın terimizi döktük. Mücadeleden bir an olsun vazgeçmedik.

ÇOK UZUN BİR YOLA ÇIKIYORUZ

Bizler bu mücadeleyi verenler, birbirimizden aldığımız bu güç ile umudu yetiştiren çok uzun bir yola çıkıyoruz. Ve bu noktada 31 Mart’ta yeniden umutları yetiştirerek çok uzun bir süre sonra Cumhuriyet Halk Partisi’ni Türkiye’nin birinci partisi yaptık. Bunu hep beraber yaptık, birlikte yaptık. İşte tam bu noktada, elde ettiğimiz bu haklı ve onurlu başarının devamı, örgütlü mücadelemizin büyüyerek çoğalması ve nihayetinde her birimizin emek ve inancı ile Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidara taşımak yolunda Kocaeli Gençlik Kolları Başkanlığı’na huzurunuzda adaylığımı açıklıyorum. Bugün ve yarın her zaman ve her şartta kavgamızın şehri Kocaeli için taşın altına elimi değil, gövdemi koymaktan sizler karşısında mutluluk duyuyorum. Dostlarım, daha iyi bir gelecek mümkün. Her ne kadar aksine inandırmak isteseler de, her ne kadar onurumuzu hiçe saysalar da, her ne kadar umudumuz tükenme noktasına gelse de, inanın daha iyi bir gelecek mümkün. Unutmayın ki karanlığın en koyu olduğu an, aydınlığa en yakın olduğumuz andır.

YA İSTİKLAL YA ÖLÜM

Bu haklı ve onurlu mücadele ruhumuzu Mustafa Kemal Atatürk’ün biz gençlere armağan ettiği 19 Mayıs 1919’dan beri kaybetmeden sürdürüyoruz. Bu ruh, biz gençlerin asil kanında her zaman var olmuştur, var olacaktır. Çünkü bizler 19 Mayıs’ta Samsun’a çıkarak “Ya istiklal ya ölüm” düsturuyla başlatılan Kurtuluş Savaşı’nda, Yedi Düvel’e meydan okuyan Mustafa Kemal’leriz. Tam bağımsız Türkiye yolunda idam sehpasını tekmeleyen Denizleriz. Ali İsmail’e, Soma’da maden işçilerine atılan tekmeleri unutmayanlarız. Arkadaşlar, partimizin bayrağını asarken düşüp gözünü kaybetmesine rağmen mücadeleden vazgeçmeyen Tugay’a adaklarız. Bizler gençlik örgütleri olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da tüm gençlerin sorunlarını gören, dile getiren, çözüm üreten, elbette her zaman da sokakta mücadele eden bir yapı olmaya devam edeceğiz.

HER TÜRLÜ HAKSIZLIĞA KARŞI DİMDİK DURACAĞIZ

Bizler dara düşenin sesi olacak, her türlü haksızlığa ve AKP faşizmine karşı dimdik duracağız. Dostlarım, tüm bunları yapmanın yegane yolu güçlü bir örgüt yapısını kurmak ve her ferdimizin katılmasını sağlamak. Bu seçim yalnızca bir başlangıçtır. Zira vereceğimiz mücadele yalnızca il gençlik örgütlerinden ibaret değildir. Bu başlangıcın ardından, gençlik örgütümüzün organize etmesini ön planda tutan, katılımcı, çoğunluğu esas alan, şeffaf, kapsayıcı projelerimiz ile gençliğin enerjisini ve vizyonunu birleştirecek daha güçlü bir örgüt yapısını hep birlikte inşa edeceğiz. Her şeyden önce yapıcı ve birleştirici olacağız. Parti içi kavgalardan uzak, diplomatik saygı anlayışını benimseyen, işimize ve mücadelemize odaklı, partimizin başarısı için doğru yöntemlerle çalışmayı amaç edinen bir örgüt olacağız.” ifadelerini kullandı.

İŞTE ZORER’İN YÖNETİM KADROSU

Aras Nesimi Arslan
Barıșcan Erenkaya
Nazlı Afacan
Yasin Ertuğ
Seda Alçay
Taylan Özgür Kavak
Eren Can Altun
Bedirhan Muştak
Metehan Aydın
Görkem Öztürk
Deniz Baykal
Eren Can Polat
Efecan Beyhan
Mücahit Sevencan
Cemali Boztepe
Diren Şirin
Anıl Çırpan
Canberk Taner
Ahmet Yusuf Daş
Mustafa Tekoğlu
Burak Demir
Bilgesu Yenidünya
Sonay Duruk
Burak Yasin Yüzgüllü

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Öğretim görevlisi ve Marduk Digital’in
Sıradaki Haber Arda Süar’dan alkışlanacak hareket! Şirket, okul ve derneklere ücretsiz dedi