Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bülent Sarı: Mücadele etmek için gençlik kollarına ihtiyacımız var

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 17. Kocaeli İl Gençlik Kolları Olağan İl Kongresi, bugün Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nda gerçekleştirildi. Kongreye tek aday olarak katılan Hayri Zorer yeni başkan oldu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 17. Kocaeli İl Gençlik Kolları Olağan İl Kongresi, bugün Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nda gerçekleştirildi. Kongreye tek aday olarak katılan Hayri Zorer yeni başkan olurken İl Başkanı Bülent Sarı kongrede bir konuşma gerçekleştirdi.

HEYECAN VERİCİ

Kongrede konuşan CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, “Bugün Türkiye’nin 1. Partisi olan Cumhuriyet Halk Partisi’nin başarısının ardındaki lokomotif olan gençlik örgütümüzün karşısında bulunmak benim için heyecan verici. Uzun yıllardır iktidarın baskıcı yönetimine birlikte göğüs gerdiğimiz, yasaklara dur dediğimiz gençlik kolları partimizin yarınlarıdır. Cumhuriyet devrimlerini yaşatmak ve uygulamak için mücadele verdiğimiz bir süreçten geçiyoruz. Bu mücadeleyi hep birlikte iktidar ile taçlandıracağız.

NARİNLERİ KORUMAK BİZLERİN VAZİFESİDİR

Anayasanın ilk 4 maddesini de Narinleri de korumak bizlerin vazifesidir. Mustafa Kemal’in Askerleriyiz diyen teğmenler de 6 okun her biri de bize emanet. Bugün kendi içimizde kavga vermenin zamanı değil. Bugün birbirimiz için kavga vermenin ve bu memleketin geleceğini inşa etmenin zamanıdır. Farklı franksiyonlardan olsa da Mahirler gibi Denizler için kendini feda etmenin zamanıdır. Ayrılmanın değil birleşe birleşe kazanmanın zamanıdır. Bugün Türkiye’de her baba ev geçindirme derdinde her ana akşam yemeği hazırlamak için kılı kırka yarmaktadır. Gelecek kaygısının 10 yaşındaki çocukta dahi başladığı bugünlerde bizim yerimiz kavganın, mücadelenin göbeğidir. Bu mücadeleyi oğluna pantolon alamadığı için intihar eden Körfezli İsmail Devrim için vereceğiz. Bu mücadeleyi Kocaeli’de atanamadığı için intihar eden 21 yaşındaki edebiyat öğretmeni Aziz Alptekin için vereceğiz. Bu mücadeleyi bu örgüte önce bir gözünü sonrada canını feda eden Tugay Adak için vereceğiz.

MÜCADELE DÖNEMİNE GİRİYORUZ

Bugün yılgınlık göstermeden, bir gün ben demeden, amasız fakatsız bir mücadele dönemine gidiyoruz. Karşımızda siyasi etik ve ahlaktan uzak bu zihniyet ile mücadele etmek için Gençlik Kollarına ihtiyacımız var. Siyaseti bilen, her şeyi konuşan ama yalan konuşmayan bir örgütüz. Bugün bin bir türlü hile yapan zihniyet genel başkanım Özgür Özel’e kanser hastası bir belediye başkanımız üzerinden çirkin ve asılsız iftiralarda bulundu. Bu zihniyetin son günlerine geldiğinde ayakta kalmak için her yolu mübah göreceğinin ispatıdır. Alçakça bu saldırıları da onları mahkum oldukları berbat olma kaderinden kurtaramayacak.

SİZDEN KORKMUYORUZ

Ne yazık ki garabetleri de bunlarla sınırlı değil. Türkiye’de milyonlarca vatandaşın gencin gönlünü kazanmış olan Tam Yol İleri dediğinde ilerleyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu’na açılan ahmakça dava ile bir yıldırma ve bunaltma mücadelesi verilmektedir. İktidarın bu debelenişi izliyor ve görüyoruz. Tüm iftiralara ve hukuk eliyle açılan davalara Hodri Meydan diyoruz. Sizden korkmuyoruz, susmuyoruz. İtaat etmiyoruz, diyoruz. Kadınlarımız için çocuklarımız için gençlerimiz ve emekçilerimiz için Cumhuriyet Halk partisi iktidarına Tam Yol İleri diyoruz. Sözlerimi tamamlarken Ben bu yolda sizlerle yürümekten onur duyuyorum, en kısa zamanda Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında buluşmak dileğiyle kongremizin tekrar hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı.