Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

2024-2025 Süper Lig Milli Ara Takvimi: Milli Ara Ne Zaman Başlıyor, Ne Zaman Bitiyor?

Trendyol Süper Lig 8. hafta karşılaşmalarının tamamlanmasıyla yeni maç planı yapılmadı. 7 Ekim Pazartesi gününe girişle birlikte milli ara başladı. Peki, milli ara ne zaman başlıyor ne zaman bitiyor? İşte 2024-2025 Süper Lig milli ara takvimi..

Trendyol Süper Lig 8.

Milyonlarca taraftarın odak noktası olan Süper Lig puan durumu netleşti. Galatasaray 22 puanla adını birinciliğe yazdırırken 2. sırada 18 puanla Samsunspor, 3. sırada 17 puanla Beşiktaş ve 4. sırada 16 puanla Fenerbahçe yer aldı. 8. hafta karşılaşmalarının tamamlandığı Trendyol Süper Lig’de 9. hafta öncesi mola başladı. Peki, milli ara nedir? Milli ara ne zaman bitiyor? İşte 2024-2025 Süper Lig milli ara takvimi..

2024-2025 SÜPER LİG MİLLİ ARA TAKVİMİ

Hem tuttuğu takımların maçlarını takip eden hem de yerli yabancı diğer karşılaşmaları izleyen futbolseverler araya girdi. 7 Ekim Pazartesi ile 13 Ekim Pazar günleri arasında geçerli olan milli ara başladı. Süper Lig’de son hafta karşılaşmaları 4 Ekim, 5 Ekim, 6 Ekim’de tamamlandı.

MİLLİ ARA NE ZAMAN BAŞLIYOR NE ZAMAN BİTİYOR?

7 Ekim ile 13 Ekim tarihleri arasında Süper Lig’de milli ara uygulanacak. Ay yıldızlılar 11 Ekim Cuma günü Karadağ ile 14 Ekim Pazartesi günü de İzlanda ile karşı karşıya gelecek. Süper Lig 9. hafta mücadelelerinin başlamasıyla birlikte milli ara sona erecek. Trendyol Süper Lig 9. hafta maçları 19 Ekim Cumartesi günü Kayserispor ile Gaziantep arasındaki maçla başlayacak.