Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Masterchef Ayşe Elendi Mi? Masterchef Türkiye Ayşe Ekiz Kimdir, Kaç Yaşında? Masterchef Ayşe Ne İş Yapıyor?

Somer, Mehmet ve Danilo şeflerin jüri koltuğunda oturduğu MasterChef Türkiye 2024 sezonuna damga vuran Ayşe Ekiz flaş karar izleyiciyi üzdü. Tezgah başına ilk geçtiğinde hayat hikayesiyle herkesi üzen Ayşe yarışa veda etti. Peki, Masterchef Ayşe elendi mi? Masterchef Ayşe Ekiz kaç yaşında? İşte yanıtı..

Somer, Mehmet ve Danilo

Masterchef Ayşe elendi mi sorgulamasına başlayan izleyiciler son duruma odaklandı. Her akşam yeni bölümü yayınlanan Masterchef Türkiye yarışında son bölüm Nevzat, Muratcan, Eda, Semih, Şirin, Alper ve Ayşe potadan çıkmak için savaştı. 6 Ekim Pazar günü Masterchef yarışmasına devam edemeyecek olan isim Ayşe oldu. Peki, Masterchef Ayşe Ekiz elendi mi? Masterchef Ayşe Ekiz kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Masterchef Ayşe Ekiz hayat hikayesi..

MASTERCHEF AYŞE EKİZ KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Masterchef Türkiye 2024 sezonuna adını yazdıran Ayşe Ekiz 26 yaşında. Yarışmaya Afyonkarahisar’dan katılan Masterchef Ayşe Ekiz aile yemeklerini hep kendisinin yaptığını söyledi. Şeflerden öğreneceği çok şey olduğunu söyleyen Ayşe kendini geliştirmeye çok istekli olduğunu belirtti. 6 Ekim Pazar günü Nevzat, Muratcan, Eda, Semih, Şirin ve Alper ile eleme potasında yarışan Ayşe bodrum mandalinası tabağı ardından yarışmaya veda etti. Tarım ve hayvancılık işleriyle uğraşan Ayşe Ekiz online aşçılık eğitimi aldı.