Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bugün Okullar Yarım Gün Mü İstanbul? 7 Ekim Pazartesi Öğleden Sonra Okul Tatil Mi?

6 Ekim Pazar günü kutlanan İstanbul’un Kurtuluşu 4 yıl 10 ay 23 gün sürdü. Milyonlarca İstanbullu 7 Ekim Pazartesi gününün tatil ilan edilip edilmeyeceğini sorgulamaya başladı. Peki, bugün okullar yarım gün mü? 7 Ekim Pazartesi öğleden sonra okul tatil mi? İşte yanıt

6 Ekim Pazar günü

7 Ekim İstanbul’da okullar tatil mi sorusuna yanıt arayan öğrenci ve veliler son duruma odaklandı. Türkiye tarihinin dönüm noktalarından biri olan İstanbul’un Kurtuluşu 4 yıl 10 ay 23 gün sürdü. 6 Ekim Pazar günü kutlanan İstanbul’un Kurtuluşu ardından yeni haftaya başlayan öğrenciler bugün tatil olup olmayacağını sorguladı. Peki, bugün okullar yarım gün mü? 7 Ekim Pazartesi öğleden sonra okul tatil mi? İşte merak edilenler..

7 EKİM PAZARTESİ BUGÜN OKULLAR YARIM GÜN MÜ?

Türkiye tarihi için oldukça önemli olan İstanbul’un Kurtuluşu 6 Ekim Pazar günü kutlandı. Zaman zaman resmi bayramların ertesi günü okullar tatil edildiği için öğrenci ve veliler 7 Ekim Pazartesi günü içinde tatil kararı bekledi ancak olmadı. Yeni haftaya başlangıç yapan milyonlarca öğrenci ve veli için 7 Ekim Pazartesi günü okullar öğleden sonra tatil olmayacak. 7 Ekim Pazartesi günü eğitim ve öğretim her zamanki gibi tam gün devam edecek.