Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gelin Evi Şerife Yaşa Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? Show TV Gelin Evi Şerife Yaşa Ne İş Yapıyor?

Yeni hafta maratonuna adım atan Gelin Evi yarışmasında ilk yarışmacı Şerife oldu. Bu hafta 100 bin TL ödülü kazanmak isteyen Şerife Yaşa hayatı merak edildi. Peki, Gelin Evi Şerife Yaşa kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte yanıtı..

Yeni hafta maratonuna adım

Milyonlarca izleyicinin severek takip ettiği Gelin Evi programında yeni hafta başladı. 7 Ekim Pazartesi ile 11 Ekim Cuma günleri arasında yarışacak 5 yarışmacıdan ilki Şerife Yaşa oldu. 7 Ekim Pazartesi günü Gelin Evi ilk gün yarışmacısı olan Şerife Yaşa kedilerini sahiplenme süreciyle yüreklere dokundu. Kısa süre önce onları kaybeden Şerife gözyaşlarına boğuldu. Peki, Gelin Evi Şerife Yaşa kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte merak edilenler..

GELİN EVİ ŞERİFE YAŞA KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Gelin Evi programında bu haftanın ilk gün yarışmacısı 27 yaşında ve 2 yıllık evli. Aslen Sinoplu olan Gelin Evi Şerife e-Ticaret yapıyor. Haftanın ilk günü 4 rakibi ile Ezgi Sertel’i evinde ağırlayacak olan Şerife gelin büyük ödül 100 bin TL için oldukça iddialı. Hafta boyunca gelinlerin evinden düğününe, sunumlarından mobilyalarına kadar tüm detaylara puan verildikten sonra Şerife’nin birinci olup olmayacağı belli olacak.