Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gelin Evi Gizem Karakoç Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? Show TV Gelin Evi Gizem Karakoç Ne İş Yapıyor?

Gelin Evi yarışmasında yeni hafta gelinlerinden Gizem Karakoç yerini aldı. 7-11 Ekim haftasında yarışacak Gelin Evi yarışmacılarından Gizem iddiasını konuşturdu. Peki, Gelin Evi Gizem Karakoç kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte yanıtı..

Gelin Evi yarışmasında yeni

Show TV ekranında yayınlanan Gelin Evi yarışmasında günün merak edilen ismi Gizem Karakoç oldu. 7 Ekim Pazartesi ile 11 Ekim Cuma günleri arasında yarışacak 5 yarışmacıdan biri olan Gizem Karakoç hayatı merak konusu oldu. Ezgi Sertel’in sunumuyla ekran macerasına devam eden yarışmada Gizem Karakoç ne iş yapıyor sorgulandı. Peki, Gelin Evi Gizem Karakoç kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte merak edilenler..

GELİN EVİ GİZEM KARAKOÇ KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Gelin Evi programında bu hafta yarışacak olan Gizem Karakoç 32 yaşında ve 3 aylık evli. 7 Ekim Pazartesi ile 11 Ekim Cuma günleri arasında 100 bin TL büyük ödül için yarışacak olan Gizem Karakoç aslen Tokatlı. Festival organizatörlüğü yapan Gelin Evi Gizem Karakoç haftanın oldukça iddialı bir ismi oldu. Saçlarıyla odak noktası olan Gelin Evi Gizem Karakoç rakiplerinden toplayacağı puanlarla birinci olabilecek mi bekleyip göreceğiz.