Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gelinim Mutfakta Eda Koç Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? Gelinim Mutfakta Eda Koç Instagram Hesabı

Yeni haftada altın yarışına katılan Gelinim Mutfakta Eda Koç tezgah başına geçti. 7 Ekim Pazartesi günü altın kazanmaya gelen Eda Koç ile kayınvalidesi Sabiha hayat hikayesi araştırıldı Peki, Gelinim Mutfakta Eda Koç kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Gelinim Mutfakta Eda Koç Instagram hesabı..

Yeni haftada altın yarışına

Aslı Hünel’in sunumuyla ekrana gelen Gelinim Mutfakta yarışmasında yeni haftanın yeni yarışmacısı stüdyoya giriş yaptı. 7 Ekim Pazartesi günü 4 gelin ile 4 kayınvalidenin altın yarışına oldukça iddialı olan Eda Koç ile kayınvalidesi Sabiha dahil oldu. Peki, Gelinim Mutfakta Eda Koç kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Gelinim Mutfakta Eda Koç Instagram hesabı..

GELİNİM MUTFAKTA EDA KOÇ KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

7 Ekim Pazartesi günü Gelinim Mutfakta yeni gelini olan Eda Koç 9 Mayıs 1988 doğumlu. Nişanlı olan Eda daha önce Doya Doya Moda programıyla ekranlara çıktı. Yarışmada 4. olan Eda Koç yeni yapımı Gelinim Mutfakta oldu. Hem güzelliğine hem de mutfaktaki becerilerine çok güvendiğini söyleyen Eda Koç rakiplerine gözdağı verdi. 11 yaşında bir oğlu olan Gelinim Mutfakta Eda Koç Instagram hesabına @edakocofficial adresinden ulaşabilirsiniz.