Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Discord Erişim Engeli Açıklama Son Dakika: Discord Kapanıyor Mu? Discord Nedir, Ne İşe Yarar?

Milyonlarca kullanıcısı olan mesajlaşma ve sosyal medya uygulaması Discord son dakika kararı geldi. 7 Ekim Pazartesi günü Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu flaş açıklama yaptı. Peki, Discord kapanıyor mu? İşte yanıtı..

Milyonlarca kullanıcısı olan mesajlaşma

Son dönemin en çok merak edilen noktalarından Discord erişim engeli kararı araştırılmaya başladı. Çok sayıda kullanıcısı olan mesajlaşma ve sosyal medya uygulaması Discord platformunun akıbeti merak konusu oldu. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu çocuklara yönelik şantaj, pedofili, cinsel istismar iddialarına açıklık getirdi. Peki, Discord nedir ne işe yarar? Discord kapatılacak mı? İşte detaylar..

DISCORD KAPATILACAK MI?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu açıklamasında, “Yasakçı zihniyetle değil de gereklerini yerine getirerek erişim engeli getirme noktasını istişare ediyoruz. Henüz verilmiş bir karar yok” ifadelerini kullandı. Discord için henüz erişim engeli kararı alınmadı ancak çalışmalar sürüyor.

DISCORD NEDİR, NE İŞE YARAR?

Discord Türkiye’de kullanılan mesajlaşma ve sosyal medya uygulamalarından biridir. Discord uygulamasını kullananlar arkadaşları ve topluluklarla görüntülü, sesli ve yazılı sohbet edebiliyor.