Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Basketbol Federasyonu’na kulüplerden vize sitemi

Türkiye Basketbol Federasyonu yaptığı açıklama ile sporcu başına 120 lira vize ücreti alınacağını duyurdu. Kulüplerden bu ücrete tepki geçti.

Türkiye Basketbol Federasyonu yaptığı

HER ŞEY PARA

İsminin açıklanmasını istemeyen bir basketbol kulübü yetkilisi konu hakkında Nokta Gazetesi’ne şu açıklamayı yaptı: Amatör basketbol kulüplerinden Basketbol Federasyonu lisans vize ücreti adı altında 120 TL istiyor. Basketbol Federasyonu’nun bu paraya ihtiyacı yok ama kulüplerin ve velilerin toplamda büyük sıkıntısı oluyor. Futbol dışında diğer spor dalları niye gelişmiyor diye bağırıyorlar. Basketbol okullarına ve kulüplerine sokaktan sporcu arıyoruz. Kulüp aidatları var, forma paraları var, sağlık ücreti var, turnuvalara gidiliyor, bir sürü masraf… Kısacası kulüplerden her şeye para istiyorlar.

DESTEK YERİNE KÖSTEK OLUYORLAR

Sağlık raporu parayla alınıyor… Geçen sezon 250-300 liraydı. Basketbol Federasyonu ne iş yapar? Amatörün sadece adı kaldı ve amatör sporlar çok pahalı oldu. Belediyelerin spor okullarından sporcu yetişmiyor, haftada 1-2 saat çalışma ile sporcu mu yetişir? Toparlamak gerekirse hem kulüpler hem de sporcular zorda. Federasyon kulüplere destek yerine köstek oluyor. Anlaşılan büyük kulüplerin haricinde takım ve kulüp bırakmayacaklar.

ORGANİZASYONLARI YAPAMIYORLAR

Turnuvalarda çocukların ve bizim yaşadığımız zorlukları ve rezaletleri bir görseniz… Organizasyonları çok kötü yapıyorlar… Daha doğrusu yapamıyorlar, çocukları her gün üst üste maça çıkarıyorlar… Dinlendirme yok, hakemler açıkça taraf tutup büyük kulüpleri ve zenginleri kolluyorlar. Antrenörler itiraz ettiğinde Anadolu takımlarının hocalarını hemen sahadan atıyorlar. Resmen çifte standart görüyoruz.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Belediye-İş Sendikası Mali İşlerden Sorumlu
Sıradaki Haber Metin Özkan’dan ağabeyi Bayram Özkan için teşekkür