Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Çaldırdığı iPhone’unu tekrar satın aldı!

Twitter gündemine bu öğle saatlerinde oldukça ilginç bir tweet düştü. Birkaç gün önce telefonunu çaldıran vatandaş, 9 bin TL vererek telefonunu tekrar satın aldı. İşte detaylar…

Twitter gündemine bu öğle

Türkiye’de milyonlarca kullanıcısı bulunan en etkin sosyal medya platformu Twitter’da paylaşımlarda yapan bir kişi, satın aldığı iPhone telefonu çaldırdı.Türkiye’deki fiyatı 45 bin lira ile 90 bin lira arasında değişen rakamları bulan iPhone’u çaldıran vatandaş, daha sonra kendi telefonunu satın almak zorunda kaldı. Peki, bu durum nasıl oldu?

TEK TEK ANLATTI

Takipçilerinin de anlam veremediği olayı A’dan Z’ye tüm detaylarına vararak anlatan vatandaş, yaşanan olayu şu ifadelerle özetledi.

“2 gün önce denizdeyken çantam çalındı. Araba anahtarı, telefonum vs gitti. Denizden dımdızlak çıktım. Şu an konumunu görüp bir şey yapamamak çok üzücü. Aptal adamın da işine yaramayacak. Yedek parçanın iki katına satsa geri bana.

ÇALINIR ÇALINMAZ KAPATILDI

Telefon çalınır çalınmaz kapatıldı. Ama neyseki iphone’un her seferinde can çekişerek bile olsa konum atması müthiş bir özellik. 4 gün önce telefoncuların orada bir konum bildirdi. Gidip tek tek durumu anlattım. Hiçbiri almadığını söyledi. Dün ise bildiğim bir telefoncunun adresini gösterince olay çözülmeye başladı. 14:43’de bu tanıdığım telefoncuya gelmişler. Telefonu satmak istediklerini, kilitli olduğunu söylemişler. İmei sorgulaması için telefon açılınca tekrar konum bildirmiş.

TELEFONUNA KAVUŞTU

Zeytinköyden bir hırsız, zamanında batmış bir telefoncuya satıyor. Adamlar profesyonel. Bir ton hikaye anlatıp senaryo yazdılar. Kendilerinin suçu yokmuş gibi. Tamam neyse ne. 5bin vereyim getirin telefonu dedim. Oydu buydu 9’a yükseldi. Ödeyip aldım. Kanunla uzar giderdi. Bugün çalınan telefonumu 9bin TL karşılığında satın aldım.”

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

43 yaşındaki tanınmış makyaj sanatçısı
Sıradaki Haber Makyaj dünyasının bilinen ismi Alp Kavasoğlu hayatını kaybetti