Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Emekliye İkramiye Son Dakika: Emeklilere 29 Ekimde İkramiye Var Mı?

Hayat gailesine devam eden milyonlarca emeklinin beklediği açıklama geldi. Büyük bir merakla araştırılan 29 Ekimde emekliye ikramiye var mı soruları yanıt buldu. Emeklilerin gözü kulağı bu sorunun yanıtında. İşte o duyuru..

Bu haberin fotoğrafı yok

Emekliye İkramiye Son Dakika: Emeklilere 29 Ekimde İkramiye Var Mı?

Yaklaşık 17 milyon emeklinin gözü kulağı bu habere çevrildi. Ramazan ve Kurban bayramlarında iki kez ikramiye alan milyonlarca emeklinin gündemine bu kez ulusal bayram girdi. Dinin bayramlarda devletten ikramiye alan milyonlarca emekli bu kez 29 Ekimde emekliye ikramiye var mı merak etti. İşte o sorunun yanıtı..

EMEKLİYE İKRAMİYE SON DAKİKA

Bilindiği üzere 29 Ekim 2023 tarihinde Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlanacak. Çeşitli törenlerle kutlanacak günün hazırlıkları sürerken emekli kesiminin gündemi de 29 Ekim oldu. Kulislerde konuşulmaya başlanan emekliye Cumhuriyet Bayramı ikramiyesi beklentisi gündemdeki yerini aldı. 29 Ekim günü milyonlarca emekliye ikramiye ödemesi olacağı iddiası söylentileri yayıldı. 

para-1

29 EKİMDE EMEKLİYE İKRAMİYE VAR MI?

1 Ekim’de Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) açıldıktan sonra emeklilere ek zam yapılması gündeme geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan da yaptığı açıklamalarda emeklinin durumunun düzeltileceğini söyledi. Öte yandan Ramazan ve Kurban bayramlarında ikramiye alan emeklilere 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için de üçüncü bir ikramiye verileceği iddia edildi ancak henüz resmi kurum ve yetkililerden açıklama gelmedi. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesi yeni bir gelişme olduğunda haberimizde yer alacak. 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ekonomi gündeminde emeklilik sistemiyle alakalı
Sıradaki Haber Emekliler dikkat! Sistem değişiyor, prim kesilebilir…