Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Mustafa Kocaman: Gönlümde bir 5 yıl daha var

Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, 5 yıl daha bu görevi yapmayı istediğini açıkladı

Bu haberin fotoğrafı yok

Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, basın mensuplarıyla bir araya gelerek çeşitli sorulara yanıt verdi. ‘Yeniden aday olmak istiyor musunuz?’ şeklindeki soruya yanıt veren Mustafa Kocaman, gönlünde bir 5 yıl daha görev yapmak olduğunu açıkladı. Öte yandan Başkan Kocaman, İzmit adaylığını düşünmediğinin altını çizdi.

İSTİYOR
Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, “Ben şu an belediye başkanıyım. Bu sebeple doğal aday adayıyım. Gönlümden bir 5 yıl daha görev yapmak geçiyor. Burada belediye başkanlığını isteyen birçok arkadaşım olabilir. Bunlar da gayet makuldür. Normaldir” ifadelerini kullandı.

İZMİT KONUSU
İzmit adaylığı iddialarıyla ilgili de konuşan Kocaman, “İzmit’e aday olmak gibi bir durumum yok. Ben Kartepe’nin belediye başkanıyım. Yeni dönemde de yine Kartepe’de olmak isterim. Böyle bir düşüncem yok.

TRABZONLU ADAY MI İSTENİYOR?
Kartepe’de bir Trabzonlu aday istendiğiyle ilgili söylentilerle ilgili de konuşan Başkan Kocaman, “Benim kulağıma böyle bir şey gelmedi. Fakat farklı düşünen, farklı istekleri olan arkadaşlar olabilir” dedi.

KARTEPE’NİN BORÇ DURUMU
Kartepe’nin borç durumuyla ilgili de konuşan Kocaman, “Belediyeler borçlu olur. Ciddi bir borçla belediyeyi devralmıştık. Borcumuz azaldı ama şunu ifade etmek lazım. Kartepe 269 kilometrekarelik, 10 beldeden oluşan, dağınık ve her mahallenin şehir hizmeti beklediği bir ilçeden bahsediyoruz. Şu an daha yönetilebilir bir borcumuz var. Dünyada yaşanan bir krizle karşı karşıyayız. Öz kaynaklarımızla hizmet ediyoruz. Örneğin ben hiç asfalt serimi ihalesi açmadım. Çöp toplama araçlarımız tamamen kendimize ait” açıklamasında bulundu.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

CHP lideri Özgür Özel'in çağrısıyla
Sıradaki Haber CHP’de İmamoğlu zirvesi sona erdi: Nasıl bir yol izlenecek?