Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Şok market saat kaçta açılıyor? Şok çalışma saatleri

Şok aktüel 13 Eylül 2023 kataloğunun gelişiyle markete akın başladı. Evin eksikleri için yola düşen vatandaşlar Şok indirimlerini mercek altına aldı. Hal böyle olunca Şok market kaçta açılıyor merak edildi. İşte Şok market çalışma saatleri..

Bu haberin fotoğrafı yok

Şok market saat kaçta açılıyor? Şok çalışma saatleri

Sabah saatlerinde yayınlanan Şok aktüel 13 Eylül 2023 kataloğunu gören vatandaşlar Şok çalışma saatleri mercek altına aldı. Milyonlarca vatandaş Şok açılış saati, Şok çalışma saatleri, Şok market kaçta açılır, Şok market kaçta kapanıyor araştırmasına başladı. Peki, Şok market saat kaçta açılıyor? Kaçta kapanıyor?

ŞOK MARKET KAÇTA AÇILIYOR?

Şok mağazasının çalışma saatleri tüm bölgelerde benzerlik gösteriyor. ŞOK açılış saati yurdun dört bir yanında 09.00 olarak biliniyor. Haftanın yedi günü aynı olan mesai 09.00’da başlıyor. Mağazanın kapanış saati ise 21.00. Hizmetin aksamaması için vardiyalı usulü çalışma yapılıyor. Öğle molası saati olmayan Şok market müşterilere kesintisiz hizmet vadediyor. 

ŞOK MARKET ÇALIŞMA SAATLERİ

Şok Market, Türkiye’de faaliyet gösteren popüler bir süpermarket zinciridir. 1995 yılında ilk şubesini açan Şok market o zamandan beri Türkiye’nin dört bir yanında hızla yayıldı. 2011 yılında Şok Marketler, Yıldız Holding bünyesine katıldı. Yıldız Holding, Ülker, Godiva ve Pladis gibi birçok tanınmış markayı bünyesinde barındıran bir şirkettir.

Yıllar içerisinde Şok, Türkiye genelinde birçok ilde binlerce mağaza açarak perakende sektöründe önemli bir oyuncu haline geldi. Şok’un başarısının arkasında, müşterilere uygun fiyatlarla kaliteli ürünler sunma stratejisi yatıyor. Son yıllarda Şok, dijitalleşme trendine ayak uydurarak online alışveriş ve mobil uygulama üzerinden de hizmet vermeye başladı.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ağustos ayı verilerine göre, enflasyon
Sıradaki Haber Liste açıklandı! Peki, Kocaeli kaçıncı sırada