Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ömer dizisi Selahattin Paşalı kimdir? Ömer Selahattin Paşalı kaç yaşında?

Selahattin Paşalı ve Gökçe Bahadır’ın tüm zorlukların karşısına aşkı koyan Ömer ve Gamze karakterlerini canlandırdığı Ömer dizisi başladı. Başrol oyuncusu merak edildi. Peki, Ömer dizisi Selahattin Paşalı kimdir? Ömer Selahattin Paşalı kaç yaşında? İşte yanıtı..

Bu haberin fotoğrafı yok

Ömer dizisi Selahattin Paşalı kimdir? Ömer Selahattin Paşalı kaç yaşında?

Milyonların büyük bir merakla takip ettiği Ömer dizisi için nefesler tutuldu. Geçtiğimiz sezonu büyük beğeniyle ardında bırakan yapım yeni sezon için kolları sıvadı. Seyircileri ekran karşısına kilitleyen Ömer dizisinin oyuncu kadrosu mercek altına alındı. Peki, Ömer dizisinin başrol oyuncusu ve ismini alan Ömer karakteri nasıl biri? Ömer karakterini canlandıran Selahattin Paşalı kimdir? İşte yanıtı..

ÖMER DİZİSİ ÖMER KARAKTERİ

Başarılı oyuncu Selahattin Paşalı Ömer dizisinde Ömer karakterine büründü. Yaşadığı mahallenin camisinde müezzinlik yapan Ömer ortaokulda geçici din dersi öğretmenliği de yaptı. İç dünyası zengin, resim yapmayı seven, dingin, az ama öz konuşan hümanist bir karakter olarak karşımıza çıkan Ömer azimli, dirayetli, cesur ve inatçı birine dönüştü.  Mahalleye Gamze’nin gelmesiyle tüm hayatı bir anda değişti. 

SELAHATTİN PAŞALI KİMDİR?

1990 yılında Muğla’nın Bodrum ilçesinde doğan Selahattin Paşalı ilk ve ortaokulu Bodrum’da bitirdi. 14 yaşında Darüşşafaka Spor Kulübü’ne transfer oldu. Darüşşafaka Spor Kulübü’nün altyapısında basketbol oynayan Paşalı, üniversiteyi Budapeşte’de Sanat Yönetimi okuyarak yaptı. Craft Atölye’de oyunculuk eğitimi alan oyuncu kariyerine 2017 yılında Show TV’de yayınlanan Kalp Atışı dizisinde Alp Sungur karakterini canlandırarak başladı. 2018 yılında Bir Umut Yeter dizisinde Arda Özkan karakterini, 2019 yılında Kanal D’de yayınlanan Leke dizisinde Arda Yenilmez karakterini canlandırdı.

2020 yılında Halit Ergenç ve Ozan Güven’in başrollerini paylaştığı Babil dizisinde Hakan Yavuncu karakterine büründü. Asıl ününe 2020’de yayınlanan Netflix dizisi Aşk 101 ile kavuştu. Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisinde Halit karakterine hayat verdi. Mukavemet, Kurak Günler gibi yapımlarda yer aldı. Şimdilerde ise Ömer adlı dizide Ömer Ademoğlu karakterine hayat veriyor.

SELAHATTİN PAŞALI INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

 67 yaşındaki ünlü şovmen,
Sıradaki Haber Mehmet Ali Erbil’in genç sevgilisi Gülseren Ceylan’dan şaşırtıcı itiraf: Mehmet Ali çocuk istiyor