Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Oyunculara ısmarlanan yemeğin hesabı ödenmedi!

Kocaelispor oyuncularına ısmarlanan ancak ödemesi yapılmayan yemeklerin hesabı Kocaelispor Kulübü tarafından ödendi

Bu haberin fotoğrafı yok

Geçtiğimiz haftasonu Kocaelispor Kulübü futbolcuları ve Kulüp Yönetimi İzmit Kent Merkezi Ticari Dayanışma Derneği’nin (İKM) misafiri oldu. Kulüp yöneticilerini ve sporcuları Kapanönü Çarşısında ağırlayan İKM Başkanı Murat Öztürk, yaklaşık 50 kişilik yemek için sipariş verdi. Gelen misafir sayısının 90’u bulması sonrası Başkan Öztürk’ün işyeri sahibi Barkın Atakan’a “Herekese yemek ver parasını ödeyeceğim” dediği ancak daha sonra hesabı ödemediği iddia edildi. 

KULÜPTEN AÇIKLAMA

Yaşanan durum sonrası mağdur olan esnaf, hesabın ödenmemesinden şikayet etti. Esnafın mağduriyeti sonrası Kocaelispor Kulübünden açıklama yapıldı. Kulüpten yapılan açıklamada esnafın mağduriyetinin giderilmesi için ödemenin yapıldığı ifade edildi. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “İzmit Kent Merkezi Ticari Dayanışma Merkezi (İKM) Başkanı Murat Öztürk’ün davetlisi olarak 09.09.2023 tarihinde Kapanönü’nde değerli İzmitli esnaflarımızla, vatandaşlarımızla bir araya geldik. Söz konusu programda yine İKM Başkanı tarafından Kapanönü’nde yemeğe davet edildik. 

“AKLIMIZIN UCUNDAN GEÇMEDİ”

Bu yemeğin parasının ödenmediğini daha sonra basın yoluyla öğrenmiş bulunmaktayız. İzmitlilerle buluşma programımız bizler açısından ne kadar mutluluk verici olduysa, hesap ödenmemesiyle ilgili bir haberde kulübümüzün adının geçmesinden daha fazla üzüntü duyduk. Durumdan o an haberimiz olsa, gereği mutlaka yapılacaktı. Ancak misafir olarak katıldığımız bir programda böyle bir hadise yaşanacağı aklımızın ucundan geçmemiştir. 

“KULÜBÜMÜZ TARAFINDAN ÖDENDİ”

Öncelikle yemek yediğimiz mekan sahibi esnafımızın mağduriyetini Kocaelispor Kulübü olarak ivedilikle giderdiğimizi, İKM Başkanı tarafından söz verilen yemek parasını kulübümüz tarafından bugün sabah ödendiğini belirtmek isteriz.  Bizleri o gün son derece misafirperver bir şekilde ağırlayan, yakın ilgi gösteren mekan sahibi Barkın Atakan’a ayrıca teşekkür ederiz.  Saygılarımızla kamuoyunun bilgisine sunarız” denildi.