Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yakup Şahin: Yönetime hakkımı helal etmiyorum!

Dilovası Belediyespor’un cefakar antrenörü Yakup Şahin yaşadığı haksızlığı sitemli cümlelerle dile getirdi ve yönetime hakkını helal etmesini belirtti.

Dilovası Belediyespor’un cefakar antrenörü

KEYFİ BİR KARAR

Hiçbir neden gösterilmeden farklı bir antrenör anlaşan Dilovası Belediyespor Kulübü yönetiminin şok hareketinin ardından Yakup Şahin şu ifadelere yer verdi: Sezon başında yönetimin teklifi ile Dilovası Belediyespor A takımını çalıştırmak için hoca olarak imza attık. Daha sonra yine yönetimin keyfi bir kararı ile hiç bir sebep göstermeksizin başka bir hoca ile anlaştıklarını gördük. Ben yıllarca Dilovası Belediyespor’a sporcu olarak ve takım kaptanı olarak hizmet ettim.

ÜZGÜNÜM, KIRGINIM

Alt yapılarda gece gündüz demeden Dilovası’nın gençlerine ağabey ve hoca olarak emek verdim. Yüzlerce sporcu yetiştirdim. Yaşadığım ilçeye her zaman katkıda bulundum ve bunun gururunu da yaşıyorum. Ancak bu kadar emek veren birine hiç bir sebep göstermeden benimle yollarını ayıran A Takımı yönetimine kırgınlığımı, üzgünlüğümü belirtiyor hakkımı helal etmiyorum. Umarım başarılı olurlar. Tüm Dilovası spor severlere saygıyla duyurulur.